Wladimir Klitschkolle suomalais-sparraaja

Tamperelaisnyrkkeilijä Jarno Rosberg, 31, matkustaa tänään Saksaan sparraamaan raskaansarjan maailmanmestaria Wladimir Klitschkoa. Kaikki 13 otteluaan voittaneen Rosbergin on määrä toimia Klitschkon harjoitusvastustajana kahden ja puolen viikon ajan Saksassa ja Itävallassa.

WBA-, WBO-, ja IBF-liittojen raskaansarjan maailmanmestari Wladmir Klitschko, 36, puolustaa titteleitään 7. elokuuta Sveitsissa amerikkalaista Tony Thompsonia vastaan. Rosberg on Thompsonin tavoin lähes kaksi metriä pitkä ja vasenkätinen.

– Onhan se melkoinen kunnianosoitus Jarnolle, kun maailman paras raskaansarjan nyrkkeilijä kutsuu hänet harjoitusvastustajastaan. Uskon, että Jarno pystyy antamaan Klitschkolle hyvää vastusta matsitreeneissä, Rosbergin edustaman P3 Boxingin nokkamies Pekka Mäki kertoo.

– Tämä kertoo myös siitä, että Jarno on noteerattu maailmalla. Aiemminhan hän on ollut myös sparraamassa alemman raskaansarjan maailmanmestaria Marco Huckia. Olen varma, että Jarno nähdään piakkoin myös todella isoissa otteluissa, Mäki jatkaa.

Seuraavan kerran Rosberg nähtäneen kilpakehässä syyskuuksi Vaasaan suunnitellussa ammattinyrkkeilyillassa.