Wahlströmin MM-ilta siirtyy kuukaudella Kulttuuritalolle

9.3.2018 järjestettäväksi ilmoitettu No Excuses Fight Night -ammattinyrkkeilyilta siirretään järjestettäväksi 6.4.2018 Helsingin Kulttuuritalolle.

Team F4L:n ensisijaisena tavoitteena on uudistetut, laadukkaat ja kiinnostavat ammattinyrkkeilyillat. Kaikille ammattinyrkkeilyn ystäville, uusille ja vanhoille halutaan tulevaisuudessa tarjota intensiivistä tunnelmaa ja ikimuistoisia tapahtumia. Lähivuosien tavoitteena on tavoittaa laajasti uusia lajista kiinnostuneita asiakkaita ja palvella entistä paremmin nykyistä ammattinyrkkeily-yhteisöä.  Nämä tavoitteet ovat myös tapahtuman siirtämisen taustalla. Laadukas muutos tapahtumakonseptiin tehdään asteittain. 

”Olemme analysoineet tarkasti niin lipunmyynnin nykytilanteen kuin myös ennusteen ja tulleet siihen tulokseen, että tapahtuman järjestäminen pienemmällä areenalla on tässä vaiheessa toimivin ratkaisu. Hallitapahtuma vaatii onnistuakseen yleisömäärän, joka ei tässä yhteydessä vaikuttanut realistiselta. Jäähallissa järjestäminen aiheuttaa merkittävän määrän lisäkustannuksia varsinaisen nyrkkeilysisällön ulkopuolisista tekijöistä. Kun suurempaan katsojakapasiteettiin ei riittävää kysyntää kohdistu, olisi tämä raha yksinkertaisesti poissa ydinasian tekemisestä. Tässä tilanteessa yhtälö olisi vaikuttanut tulevien tapahtumien ja pitkäjänteisen toiminnan toteuttamiseen. Koko suomalaisen ammattinyrkkeily-yhteisön näkökulmasta on tärkeää rakentaa tunnelmaltaan sellaisia tapahtumakokonaisuuksia, joihin katsojat haluavat tulla yhä uudelleen”, kertoo F4L:n hallituksen puheenjohtaja Mika Eskola.

Suomalaiset ammattinyrkkeilytapahtumat ovat kärsineet viime vuosina yleisökadosta. Tähän haasteeseen F4L tarttuu käytännöllisin keinoin.

”Pohjaa on lähdettävä rakentamaan uudelleen uskottavuuden ja luottamuksen palauttamiseksi. Ottelukorttien sisältö täytyy luoda kiinnostavaksi ja tähän haasteeseen on jo No Excuses Fight Nightin yhteydessä tartuttu. Tässä haasteessa on ottelukortista saadun palautteen perusteella myös onnistuttu. Henri Kekäläisen vastustajaksi jo sovittu eestiläinen Pavel Semjonov teki ”oharin” saatuaan Kanadasta mittavamman tarjouksen ja hänet tullaan korvaamaan jopa korkeammalle rankatulla ja arvostetulla uudella vastustajalla. Muuten ilmoitettu ottelukortti pysyy ennallaan!”, F4L:n matchmaker Petri Paimander selventää

Siirrosta huolimatta F4L pitää kiinni niistä tavoitteistaan, joita se on toiminnalleen asettanut. ”Olemme pyrkineet selvittämään ammattinyrkkeilyn asemaa ja kysyntää suomalaisen urheiluyleisön keskuudessa, mutta vasta konkreettinen tapahtuma antaa riittävällä tasolla informaatiota yleisön todellisesta mielenkiinnosta. Näinkin isojen tapahtumien järjestämiseen on suhtauduttava realistisesti ja haluamme kehittää nyrkkeilytapahtumista konseptin, joiden kokoa aletaan kasvattaa nöyrästi takaisin kohti jäähallien kokoluokkaa.”, toteaa F4L:n tapahtumavastaava Janne Ripatti. 

Team F4L pahoittelee jo lipun ostaneille siirrosta aiheutuvaa haittaa.

Lippu.fi on suoraan yhteydessä jokaiseen jo lipun ostaneeseen lippujärjestelyjen osalta.

Lipunmyynti 6.4.2018, NO EXCUSES FIGHT NIGHT – Ammattinyrkkeilyiltaan Helsingin Kulttuuritalolla avataan viimeistään 24.2.2018 klo 12.00. Lipunmyynti: www.lippupiste.fi

OTTELUKORTTI – No Excuses Fight Night (muutokset mahdollisia):

Timo-Juhani Hirvikangas vs. Ken-Tore Halland 6 erää, välisarja

Samuli Kärkkäinen vs. Ivan Lysytsia 6 erää, alempi raskassarja

Tomi Silvennoinen vs. Johannes Vinasco 6 erää, kevyt keskisarja

Henri Kekäläinen vs. TBA 8 erää, keskisarja

Niklas Räsänen vs. Dayron Lester 10 erää, raskas keskisarja

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-ottelu, 10 x 2 minuutin erää

Eva Wahlström vs. Melissa St. Vil

TIEDOTE, F4L