Wahlströmin haastaja Sanchez uskoo kovuuteensa

Maailman parhaat vastakkain – näin tiivistää argentiinalainen Anahi Esther Sanchez tulevaa WBC-liiton MM-ottelua Eva Wahlströmia vastaan. Mestaruustitteli on tarjolla ALL IN Fight Night –illassa 17. joulukuuta Hartwall Arenalla Helsingissä.

Urallaan voittamattomasti edennyt 25-vuotias Anahi Esther Sanchez on tutkinut valmentajansa kanssa tarkkaan Eva Walhströmin ottelutaltiointeja.

– Olemme analysoineet Evan tekemistä ja miettineet omaa taktiikkaamme. Missään nimessä en lähde aliarvioimaan hänen tekemistään. Tiedän, että voittaakseni mestarin hänen kotimaassaan, minun on oteltava erittäin hyvin ja näytettävä parasta mahdollista osaamistani. En epäile hetkeäkään, ettenkö pysty voittamaan Evaa. Hän on kova, mutta olen otellut aiemminkin kovien nyrkkeilijöiden kanssa, kertoo Sanchez lähettämässään tiedotteessa.

Eva Wahlström on jo aiemmin todennut, että ALL IN Fight Night –illassa hänen toiveensa todellisesta kovasta ja vaarallisesta vastustajasta toteutuu. Samaa kunnioitusta vastustajastaan osoittaa myös Sanchez. Ottelun tulevaa tasoa kuvaa myös se, että arvostettu BoxRec.com on antanut naisten ottelulle täydet viisi tähteä. Ennakko-odotukset ovat korkealla.

– Yleisö tulee näkemään kehässä kaksi maailman parasta! Harjoitteluni tähän otteluun on sujunut erinomaisesti, kuten aina. Tiedän olevani hyvä nyrkkeilijä, olen mestari, kuten myös Eva. Tulen kauniiseen maahanne vieraana, mutta lähden matkalle vain hakeakseni sen, mikä kuuluu maailman parhaalle: mestaruusvyö matkaa kanssani Argentiinaan!, päättää Sanchez terveisensä.

Miten ottelussa käy, se nähdään 17.12. ALL IN Fight Night –illassa Hartwall Arenalla Helsingissä.

TIEDOTE, Dominus boxing group