Wahlström – St.Vil -esi-illassa jännittävä Suomi-Viro -kohtaaminen

Kuva: Marko Tuominiemi

Kolmannessa julkaisuvalmiissa No Excuses Fight Nightin otteluparissa ”Kemin kivinyrkki” Henri Kekäläinen, 26, saa vastaansa kuutta vuotta vanhemman virolaisen Pavel Semjonovin. Kekäläisen pyrkimyksenä on samalla katkaista Semjonovin menestysputki suomalaisottelijoita vastaan sillä aiemmin tallinnalainen on lyönyt niin entisen EM-edustajamme Anssi Korhosen amatööriaikojen maaottelussa kuin Kekäläisen edellisen vastustajan Timo Laineen paidattomalla puolella.

Semjonov ja Kekäläinen ovatkin itse asiassa kohdanneet ja myös voittaneet kolme yhteistä vastustajaa varsin samankaltaisin tuloksin. Semjonoville voidaan laskea niukka ja marginaalinen ”etu” siitä, että hän onnistui käyttämään Timo Lainetta kertaalleen kanveesilla. Kekäläistä vastaan viime lokakuun SM-ottelussa Laine sen sijaan seisoi alusta loppuun, mutta kärsi yksiselitteisen ja selkeän pistetappion.

Kekäläisen valmentaja Jarno Leppiaho kommentoi vastustajaa seuraavasti:

Haluttiin Espooseen vahvaa ja iskemään haastavaa vastustajaa, jotta päästään tositoimissakin näkemään että Henkka on saatu henkisesti viritettyä ristiinlyöntitilanteisiin. Aiemmin uralla on iskenyt vähän lukko päälle, kun ilmassa on ollut runsaasti vastustajan nyrkkiä. Semjonov on kyllä melkoinen kykyjen mittari tähän kohtaan. Nyt selviää, onko tehty oikeita asioita vai pelkästään tuhlattu saliaikaa.

Hyviä sparrivastustajia on tulossa Kemiin lähiviikoiksi. Tappiotonta             ruotsalaisammattilaista ja kärkiamatöörejämme. Mitään ei jää kyllä sen osalta           tekemättä!

Henri Kekäläinen on ammattilaisena iskenyt toistaiseksi 10 voittoa ja kärsinyt neljä pistetappiota. Semjonovin kokonaissaldo puolestaan on lukemissa 22 voittoa 32 ottelusta. Lisäksi kahdeksan tappiota ja kaksi ratkaisematonta ottelua. Vuonna 2009 ammattilaisuransa aloittanut Semjonov on ollut tuttu näky erilaisissa alueellisissa mestaruusotteluissa mm. Espanjassa, Saksassa, Venäjällä ja jopa Kiinassa asti.

No Excuses Fight Night Espoo Metro Areenalla 9.3.2018. Liput www.lippu.fi

TIEDOTE, F4L