Robert Helenius (24-1 15KO) ja Dereck Chisora (26-7 18KO) tapasivat tänään kasvokkain ensimmäistä kertaa, sitten heidän kiistellyn ensikohtaamisen joulukuussa 2011, Hotelli Kämpissä, Helsingissä.

Helenius voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen hajaäänituomiolla, vaikka monen katsojan mielestä britti olisi ansainnut voiton. Chisoralle tarjoutuukin toukokuun 27. päivä mahdollisuus tasata tilit Hartwall Arenalla. Otteluun lisäjännitettä luo panoksena oleva WBC Silver -titteli, joka takaa paikan maailmanmestarin haastajalistalla.

Chisora otteli viimeksi ”vuoden otteluksikin” tituleeratussa iskusodassa maanmiehensä Dillian Whyte’in kanssa, häviten sen kiistanalaisesti pistein. Heleniuksella on sen sijaan takana kaksi perättäistä tyrmäysvoittoa Konstantin Airichista sekä Gonzalo Basilesta.

”…Aion viedä hänet syviin vesiin ja lyödä hänet ulos”

”Luulen, että Robert ei ottanu minua vakavasti viime kerralla”, kommentoi Chisora. ”Tällä kertaa hänen on treenattava kovempaa kuin koskaan. Aion viedä hänet syviin vesiin ja lyödä hänet ulos. En ole tullut pelleilemään. Tämä jätkä on liemessä. Palaan Helsinkiin sotajalalla.”, jatkoi Chisora

”voitolla olen askeleen lähempänä MM-ottelua…”

”Odotan ottelua  innolla”, kommentoi Helenius. ”Dereck on erittäin kova taistelija ja tulemme tarjoamaan faneille hienon shown. Minun käteni nostettiin viimeksi voiton merkiksi enkä usko, että lopputulos tulee muuttumaan tälläkään kertaa. Tämä on mahtava mahdollisuus minulle. Voitolla olen askeleen lähempänä MM-ottelua, joka on tavoitteeni.

”Tämä tulee olemaan lähihistorian suurin ottelu suomalaisella maaperällä”, totesi promoottori Nisse Sauerland. ”Ottelua on odotettu jo kuusi vuotta, ja onkin mahtavaa olla takaisin Helsingissä ja Hartwall Arenalla.”

Liput Heleniuksen ja Chisoran kohtaamiseen ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi sekä numerossa 0600 10 800.

TIEDOTE, Sauerland