Tuttuja kasvoja Salon kehään

Edellisen Salossa järjestetyn ammattinyrkkeilyillan antiin kuului vauhdikas ja tasokas näytösottelu entisen Euroopan mestarin Amin Asikaisen ja häntä vuosien varrella lukuisia eriä sparranneen Timo Laineen välillä. Tällä kertaa Stadin malli, entinen ammattinyrkkeilyn Suomen mestari Laine nousee kuitenkin varsinaiseen kilpakehään kuusieräiseksi suunnitellussa ottelussa.

Laineelle kyseessä tulee olemaan 25. paidaton kamppailu – aiemmat ottelut ovat tuottaneet tilille 15 voittoa ja 8 tappiota. Vuosi sitten Kotkassa kärsitty pistetappio Pauli Klemetille mitätöitiin Klemetin doping-testin osoittauduttua positiiviseksi.

Vastustajaa vielä haetaan, mutta Timo lupaa kyllä pitää matsissa vauhdista huolen ihan riippumatta siitä kuka toiseen kulmaan asettuu. Joissakin viime otteluissa on Timon lyöntimäärä jäänyt liian vähäiseksi ja nyt siihen on haettu myös mentaalivalmennuksen puolella uusia lääkkeitä. Lupaan että Salossa nähdään nuorekas ja vielä paljon virtaa omaava täysverinen ammattilainen, kommentoi Laineen taustalla toimiva Team Dalton Boxingin Sami Salonen.

 

Raskaassa sarjassa luvassa raskaita iskuja

Kahdesti aiemminkin Suomessa nähty 190-senttinen ja 100-kiloinen vasenkätinen venäläisiskijä Rostislav Plechko huolehtii illan isojen miesten annoksesta. Kaikki seitsemän ammattilais-kamppailuaan tyrmäyksellä voittanut Plechko ei ole aiheuttanut arvostelutuomareille ainakaan ylitöitä – vain debyyttiottelu on kestänyt edes toiseen erään. Myös 27-vuotiaan Plechkon vastustaja on toistaiseksi etsinnässä, mutta aiempaa kovempaa ja kestävämpää koetinkiveä haetaan.

Ottelupaikka Salon Urheilutalo, ottelut alkavat klo 19:00 (ovet auki tuntia aiemmin).

Liput myynnissä Salossa Zet-baarissa ja Toriterassilla. Lippu.fissä perjantaista 28.10. alkaen.

TIEDOTE