Tuomo Eronen ja Pekka Mäki yhteistyöhön

TuomoEronenKuopiolainen höyhensarjan ammattinyrkkeilijä Tuomo Eronen on solminut managerisopimuksen Pekka Mäen kanssa. Sopimus takaa Eroselle säännöllisesti otteluita, joiden tarkoitus on viedä kuopiolainen lähemmäksi Suomessa järjestettävää Mestaruusottelua. Sopimus astuu voimaan heti.

Kuopiolaisnyrkkeilijä Tuomo ”Terrieri” Eronen ja Pekka Mäki ovat allekirjoittaneet managerisopimuksen. Sopimuksella varmistetaan Eroselle riittävästi otteluita vuoden 2016 aikana, jotta samalle vuodelle suunniteltu Mestaruusottelu mahdollistuu.

– Olen erittäin hyvillä mielin tästä uudesta yhteistyötä. Keskustelin Kuopion-taustaporukkani kanssa, että menestyäkseni kansainvälisesti on minun suunnattava valmennuksessa aivan uusille urille. Otin Pekkaan yhteyttä ja hän oli heti kiinnostunut yhteistyöstä. Tunsin oloni tervetulleeksi heti, kun ensimmäisen kerran tulin Ringside Gym salille, kertoo Tuomo Eronen tunnelmistaan.

Myös valmentaja ja manageri Pekka Mäki on tyytyväinen alkavaan yhteistyöhön.

– Tuomo on osoittanut jo pariin otteeseen kykenevänsä haastamaan Euroopan kärkinyrkkeilijöitä ulkomailla ja nämä näytöt ovat vakuuttaneet myös minut. Uskon vakaasti, että säännöllisellä ottelemisella ja valmentautumisella Tuomolla on valmiudet nousta Euroopan kärkeen ja mahdollinen Mestaruusottelu Kuopiossa on mahdollista järjestää, kommentoi Mäki.

Tuomo Eronen ottelee seuraavan kerran ensi vuoden alkupuolella.