Tomi Honka Sauerland-talliin

Suomen maajoukkueen kokenut raskaansarjan mies Tomi Honka on solminut monivuotisen promootiosopimuksen Euroopan johtavan ammattinyrkkeilytallin, Sauerlandin, kanssa.

24-vuotias Suomenlinnasta kotoisin oleva helsinkiläinen on iskenyt urallaan kolme Suomen mestaruutta, pohjoismaiden mestariksi sekä edustanut Suomea niin Euroopan- kuin Maailman- mestaruuskisoissakin.

Ammattilaisena Honka tulee ottelemaan alemmassa raskaassasarjassa (-90,7 kg). Lahjakas helsinkiläinen onkin valmis tekemään nimeä rahakehissä ja on vakuuttunut siitä, että on valinnut oikean tallin viemään häntä kohti huippua.

”Tämä on unelmieni täyttymys. Tiedän, että minussa on paljon potentiaalia. Sauerlandin resursseilla ja ammattitaidolla tiedän pääseväni urheilijana seuraavalle tasolle. Olen todella innostunut saadessani tämän mahdollisuuden ja olen vakuuttunut siitä, että ympärilläni olevat ihmiset kykenevät viemään minua eteenpäin.”

Olemme iloisia, että pääsimme sopimukseen Tomin kanssa, kommentoi Nisse Sauerland. ”Hän on varsin lahjakas nuori nyrkkeilijä ja uskomme, että hänellä on hieno tulevaisuus edessään. Tomilla tuleekin olemaan tärkeä rooli tulevaisuuden suunnitelmissamme, sillä tavoitteenamme on olla mukana kehittämässä myös muita huippuiskijöitä Suomeen.

Tomi Hongan ammattilaisdebyytin ajankohta ilmoitetaan piakkoin.

Hänen ja muiden Sauerland-iskijöiden ottelut on nähtävissä Viaplay Fighting -palvelussa.

Lisätietoja: www.viaplay.fi/fighting

TIEDOTE, Sauerland