Timo Laineelle Kanadan-tuliaisina kuudennen erän keskeytystappio

Kaikkien ammattinyrkkeilyn valtaliittojen listauksista löytyvä Erik Bazinyan osoittautui arvostuksensa arvoiseksi perjantai-iltana Rimouskissa käydyssä ottelussaan Timo ”Stadin Malli” Lainetta vastaan. Vaikkakaan kokenut suomalaisiskijä ei kertaakaan ottelussa käynyt kanveesissa tai joutunut lukua kuuntelemaan, niin kehätuomari Michael Griffin keskeytti ottelun Bazinyanin vahvan hyökkäyksen ajettua kuudennen erän alussa Timon köysiin ja passiviseen puolustukseen.

Bazinyan merkkautti näin tappiottomalle ammattilaisuralleen 25. peräkkäisen voiton ja yhdeksännentoista keskeytyksen. Laineelle tappio oli uran kolmastoista, voittoja tilillä on 27.

– Vanha helmasynti eli liian passiivinen otteluasenne kostautui taas kerran. Timo ei lyönyt tarpeeksi paljon eikä tehnyt riittävästi aloitteita. Kun tuollaiselle huippukundille antaa tilaa, niin yleensä se myös käytetään. Sinällään harmittaa koska ne liian vähälukuiset hyökkäykset pääasiassa kyllä onnistuivat osumaan ja tilannevoittoja tuottamaan, kertoo ottelun kulusta kulmamies Petri Paimander.


– Samaan hengenvetoon on toisaalta myös sanottava, ettei kovin moni suomalaisottelija ole viime aikoina maailmanlistan haastajien kanssa kilvoitellut kuuttakaan erää. Huono ei esitys ollut, ainoastaan riittämätön, jatkaa Paimander paikan päältä.

TIEDOTE