Tatlin EM-haastaja Cristian Morales aikoo Olavinlinnan kuninkaaksi

Kevyensarjan hallitseva Euroopan mestari Edis Tatli ja espanjalainen Cristian Morales kohtasivat kasvotusten ensimmäisen kerran tiedotustilaisuudessa Ringside Gymin salilla Helsingissä. Tatlin valmistautuminen tulevaan otteluun on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja mies palaa mielellään kehään Olavinlinnassa, jossa hän voitti edellisen ottelunsa tyrmäyksellä. Morales ei Tatlin puheita pelästynyt, vaan lupasi palata kotiin linnan kuninkaana.

Valmistautumiseni tulevaan EM-otteluun on sujunut hyvin ja aikataulussaan. Palaan mielelläni Olavinlinnaan ottelemaan, sillä voitin siellä viime kerralla tyrmäyksellä. Eiköhän jatketa samaa näyttävää linjaa, totesi mestari Edis Tatli hymyillen.

Madridin vuoristomaisemissa harjoitteleva Cristian Morales ei kuitenkaan jäänyt mestarin varjoon. Hän on tehnyt työtä päämäärätietoisesti ja on asennoitunut taistelemaan tittelistä tosissaan.

– Jos Edis Tatli on ”The Prince”, se johtuu siitä, että Olavinlinnan kuningas olen minä, Morales totesi.

Eva Wahlströmin vastustajan Maria Jose Nunezin ottelutilaston 17 voittoa, joista 15 tyrmäyksellä ei kaksinkertaista maailmanmestaria hämmennä.

– Oletettavasti vastustaja tulee kaikki tai ei mitään asenteella vastaan, mutta eiköhän hänen tekemisestään löydy teknisiä heikkouksia, joita pystyn hyödyntämään, pohti Eva Wahlström tulevaa otteluaan.

– Olen kasvanut henkisesti viimevuotisesta Olavinlinnan-matsistani paljon. Olen valmiimpi ja odotan todella paljon ottelua Olavinlinnassa. Sinne on hieno palata, kertoi Niklas Räsänen, jonka uran suunta on tällä hetkellä voimakkaasti kohti Euroopan kärkeä.

Illan järjestelyistä vastaava Pasi Pekkonen kertoi jo perinteiseen iltaan tulevan tänä vuonna mukaan taas jotain uutta.

– Olavinlinnan Boxing Night -illan järjestelyt ovat sujuneet aikataulussaan ja lipunmyynti on vilkastunut illan lähestyessä. Uudistusta viikonlopun ohjelmaan tuovat virallisen punnitustilaisuuden jälkeen pidettävät punnitusbileet, jossa perjantain live-esiintyjänä paikalla on Matti Nykänen.

Neljännen kerran järjestettävässä Olavinlinna Boxing Night -nyrkkeilyillassa 13.8.2016. ottelevat Edis Tatli, Eva Wahlström, Niklas Räsänen, Nourdeen Toure, Tuomo Eronen, Olavi Hagert sekä Gennadi Mentsikainen.

 

TIEDOTE, Olavinlinna Boxing Night