Tatli & Wahlström valmiina taistoon

Tatli_Eva_MitchellAmmattinyrkkeilijät Eva Wahlström ja Edis Tatli puolustavat mestaruusvöitään maaliskuussa Espoossa käytävässä ammattinyrkkeilytapahtumassa. Molempien haastajat ovat kovan tason nyrkkeilijöitä, joten kumpainenkin joutuu tähänastisen uransa kovimman haasteen eteen, kertoo illan promoottori tiedotteessaan.

Edis Tatli puolustaa EBU-liiton Euroopan mestaruutta brittinyrkkeilijä Kevin Mitchelliä vastaan. Sekä Pekka Mäki että Mitchellin valmentaja Tony Sims odottavat erittäin kovatasoista ottelua.

– Oli kova työ saada Mitchell tulemaan Suomeen, joten olen erittäin tyytyväinen, että tämä nyt toteutuu. Ottelu ei tule missään nimessä olemaan Edikselle helppo, toteaa Pekka Mäki.

– Vaikka Kevinillä on takanaan kaksi tappiota, hän on kuitenkin kovassa kunnossa ja täysin valmiina viemään Euroopan mestaruuden nimiinsä. Tatli on erittäin hyvä nyrkkeilijä, mutta Mithcell on valmiimpi tähän iltaan, uskoo Sims.

Tämä ottelu on Mitchellin ensimmäinen titteliottelu ulkomailla, ja ylipäätään ensimmäinen ottelu ulkomailla. Euroopan mestaruuden lisäksi panoksena on kummallekin eteneminen urallaan kohti isompia otteluita:

– Näkisin mieluusti tämän ottelun (Tatli-Mitchell) voittajan seuraavaksi kehässä Anthony Crollan kanssa, sanoo promoottori Eddie Hearn.

Uumoilut voittajan seuraavasta vastustajasta innostavat myös Edis Tatlia.

– Mitchellin voittamista varten on oltava kunnossa ja hereillä. Jos seuraavaksi vastustajaksi saisi Anthony Crollan, se olisi todella upea juttu. Tällaiset asiat nostavat motivaatiota entisestään, toteaa Edis Tatli ja toivoo paikalle brittikannustajien seuraksi runsasta suomalaisyleisöä.

 

Wahlströmin vastustaja lähetti tuliset terveiset

Dahiana Santana lähetti Eva Wahlströmille suorasukaisia terveisiä ollen 100 % varma voitostaan – tyrmäyksellä.

– Ollakseni maailman paras, minun on vain voitettava Santana. Ei siinä sen kummempaa. Ripa (valmentaja Meronen) on totesi minulle, että mitä suuremmat halut tyrmätä sitä suuremmat katastrofin ainekset löytyvät omista hanskoista, kuittaa Eva Wahlström vastustajansa terveiset.

Tulevaan otteluun Meronen vie suojattinsa valmennusfilosofiansa kautta: ottelua ei voiteta hinnalla millä hyvänsä, ottelut tulee voittaa turvallisesti. Erä kerrallaan.

Mestaruusillassa nyrkkeilevät Tatlin ja Wahlströmin lisäksi myös mm. Niklas Räsänen, Nordeen Toure, Jesse Jouhki, Tuomo Eronen ja Gennadi Mentsikainen.

Lipunmyynti alkaa perjantaina 5.2.2016 Ticketmasterissa, lippupalvelu.fi