Suomen joukkue valmiina perjantaina alkavaan Tammer Turnaukseen

Kuva: www,mirapotkonen.fi

Suomen joukkue kansainväliseen Tammer Turnaukseen on selvillä .60-kiloisissa turnaukseen osallistuu tamperelaiset seuratoverit Niazz Ahmadi sekä Justus Paajanen.

64-kiloisissa mukana on helsinkiläinen Amin Nuri ja 69 kilon sarjassa tamperelaiset turnausvoittaja toissavuodelta Antti Hietala sekä nuori lahjakkuus Muhammad Abdilrasoon, 75-kiloisissa Kotkan poika, Tammerissa pronssille aiemmin yltänyt Dmitri Tretyak sekä Amin Asikaisen suojatti Kirkkonummelta Ilari Kujala.

81-kiloisissa Henrik Palosaari ja Rafael Ekroos sekä 91-kiloisissa Tammer Turnauksessa jo useana vuonna otellut helsinkiläinen Tomi Honka.

OLYMPIAMITALISTI KEHÄSSÄ

Ainoassa naisten sarjassa Suomea edustaa olympiapronssimitalisti Mira Potkonen Nokialta. Potkosen on määrä otella perjantain ja lauantain iltatilaisuuksissa, sekä sunnuntain loppuottelutilaisuudessa.

Mira Potkosen vastustajat ovat tämän vuoden Venäjän mestari ja MM-pronssimitalisti vuodelta 2012 Daria Abramova, Kazakstanin kaksinkertainen MM-edustaja Gulzhaina Ubbiniyazova ja Britannian armeijan nyrkkeilyjoukkueen jäsen Shanice James.

Suomen nyrkkeilyliiton päävalmentajan Jarkko Pitkäsen mukaan joukkue kokonaisuudessaan on varsin nuori.

– Suomi osallistuu Tammer turnaukseen varsin nuorella joukkueella. Mielenkiinnolla seuraan etenkin sarjojen 69 kg ja 75 kg Suomen joukkueen edustajien suorituksia, Pitkänen kertoo.

– Saksassa käytyjen Suomi-Berliini otteluiden, sekä Chemnitz Cupin perusteella voidaan odottaa hyviä suorituksia myös Tammer turnauksessa. Mitalisijoja tulee ja joukkueen tavoitteena on, että myös sunnuntain finaaleihin nousee suomalaisiskijöitä, Pitkänen toteaa.

Tammer Turnaus ohjelma:

Perjantai 21.10.2016
klo 13.00 Alkuottelut
klo 18.00 Alkuottelut

Lauantai 22.10.2016
klo 12.00 Semifinaalit
klo 17.00 Semifinaalit

Sunnuntai 23.10.2016
klo 14.00 Loppuottelut

Kaikki ottelut Pyynikin palloiluhallissa (Ammattikoulunkatu 20, Tampere).

Tammer Turnauksen semifinaalit 22.10. ja finaalit 23.10. on katsottavissa myös Elisa Viihteen Fanseat -kanavalla. Elisa Viihteen voi tilata puhelimeen tai tablettiin kuukausihintaan 6,90€ (ei määräaikaa), jolloin ensimmäinen kuukausi on ilmainen.