Skandinaavinen kohtaaminen avaa MM-illan – Turku vastaan Norja!

Kamppailulajien moniosaaja, niin nyrkkeilykehästä kuin vapaaotteluhäkistäkin tuttu Timo-Juhani ”Tipi” Hirvikangas, 33, kohtaa kuusieräiseksi suunnitellussa välisarjan kamppailussa norjalaisen Ken-Tore Hallandin, 23. Kyseessä on kummankin ottelijan osalta ”hyppy tuntemattomaan”, sillä molemmat ovat toistaiseksi otelleet vain neljäeräiseksi suunniteltuja kamppailuja. Hirvikankaalla on takanaan 5 voittoa kuudesta ottelusta ja Hallandilla puolestaan kuusi seitsemästä.

Näiltä kavereilta ei ainakaan lyöntihaluja ole koskaan matseissa puuttunut, pikemminkin itsensä suojaaminen välillä unohtunut. Kun vielä molemmat ovat suomalaisyleisölle tuttuja miehiä, niin uskon että lyövät iltaan yleisöä lämmittävät ensitahdit, sanoo otteluparista illan matchmaker Petri Paimander.

Molemmat ottelijat ovat ottelun suhteen itsevarmoja.

Hirvikangas on jo vanhus tähän lajiin. Suomalaistuomaristo tai kotiinpäinveto tuomiossa ei pelota lainkaan, sillä tämä matsi ei täyttä kuutta erää kestä, toteaa ottelusta Halland valmentajansa Helge Waeroyn säestyksellä.

Ei paljoa hermostuta Norjan pojun kohtaaminen, kun sparraa säännöllisesti paljon tasokkaampien kundien kanssa. Silvennoisen Tomiin, Fedor Vinogradoviin ja Jarkko Putkoseen verrattuna ei Hallandilla ole mitään muuta kuin pari senttiä ylimääräistä pituutta. Ja se pituusetu lakkaa kun taittuu vartalosta kahtia, lupaa puolestaan Turusta salilta tavoitettu ”Tipi”.

No Excuses Fight Night Espoo Metro Areenalla 9.3.2018. Liput www.lippu.fi

TIEDOTE, F4L