Salossa vahva lahtelaisedustus

Salossa 3. joulukuuta iskettävään ammattinyrkkeilyiltaan on saatu lahtelaisväriä, sillä kehään nousee Sami Enbomin lisäksi debytantti Jarkko Ojapalo.

Lahden Kalevan väreissä kahdesti amatöörien Suomen mestariksi iskenyt Jarkko Ojapalo, 23, aloittaa Salossa ammattilaisuransa ja kohtaa pietarilaisen Konstantin Perminovin, 25. Viime keväänä maamme ykköseksi 81 kilon sarjassa kruunattu Ojapalo tunnetaan tehokkaita kohokoukkuja nostavana vasenkätisenä vauhtikoneena, jossa on selkeää ainesta tulevaksi yleisön suursuosikiksi.

Ojapalon debyyttivastustaja Konstantin Perminov on tähän mennessä kärsinyt kaksi pistetappiota kahden ottelun mittaisella ammattilaisurallaan. Venäläisvastustajat ovat kuitenkin osoittautuneet kerta toisensa jälkeen numeroitaan hankalimmiksi vastustajiksi, sillä maan nyrkkeilytaso on korkea eikä huonoille miehille ammattilaismahdollisuuksia tarjota lainkaan.

 

Sami Enbomin tappioton saldo uhattuna?

Jarkko Ojapalon tavoin Lahden Kalevasta ammattilaisuralle ponnistanut Sami ”Boom Boom” Enbom, 29, iski viime kaudella itsensä EU-rankatuksi ja saalisti Robert Heleniuksen Hartwall-illoissa uransa toistaiseksi arvokkaimmat voitot Tsekin Tomas Adamekista ja Belgian Ismail Abdoulista. Molempien laadukkaista veteraaneista iskettyjen pistevoittojen voidaan todeta olleen yht’aikaa ansaittuja, mutta toisaalta erittäin niukkamarginaalisia ja tasaisen kehäväännön jälkeen saavutettuja.

Samankaltaista tiukkaa ja mielipiteitäkin jakavaa kehävääntöä on luvassa myös Salossa, kun Enbomia vastaan asettuu 34-vuotias ukrainalainen Artem Redko. Redko on urallaan iskenyt tähän mennessä 21 voittoa, 3 ratkaisematonta ja kärsinyt kaikki viisi tappiotaan todellisille mestaruustason huippumiehille. Saloon itä-ukrainalainen tulee suoraan Montenegron vieraskehässä isketystä toisen erän tyrmäysvoitosta.

TIEDOTE