Salon Urheilutalolla avataan nyrkkeilyn joulukausi kuudella ammattilaisottelulla

Kuva: Riika Lantto / Studio Fantacy

Viimevuotiseen tapaan Salon Urheilutalolle isketään pystyyn täysimittainen kuuden ottelun ammattinyrkkeilyilta 2.joulukuuta. Jo aiemmin julkaistujen kotiottelijoiden Jarkko Putkosen ja Fedor Vinogradovin lisäksi illassa nähdään myös vuoden 2015 superraskaan sarjan amatöörien Suomen mestari Gennadi Mentsikäinen sekä pohjanmaalainen ylemmän keskisarjan kaksikko Mathias Eklund ja V-P Mattila. Kukaan kolmikosta ei ole muuten ammattilaiskehästä toistaiseksi tappion kanssa poistunut. Mattila ja Eklundhan iskivät syyskuussa Vaasassa hienot voitot suomalaisottelijoiden välisissä taisteluissa Mattilan kaataessa Dimitri Faltinin pistein ja Eklundin lyödessä keskeytysvoiton Oulun Mika Joensuusta.

Lisäksi tapahtumassa käydään salolaisen ammattinyrkkeilyhistorian ensimmäinen naisten kamppailu. Tuusulan Sanna Turunen pyrkii pyyhkimään ottelutilastostaan huhtikuisen tahran ja kohtaa kahdeksaneräiseksi suunnitellussa uusintaottelussa bulgarialaisveteraani Borislava Goranovan. Naisten ensimmäinen kohtaaminen päättyi silmäkulmavamman johdosta tekniseen ratkaisemattomaan kolmannessa erässä.

Muutkin otteluparit ovat pikku viilauksia lukuun ottamatta selvillä ja tiedotetaan viikon sisällä. Vastustajienkin siniseen kulmaan on tulossa värikäs, kansainvälinen ja laadukas iskijäryhmä, lupaa illan matchmaker Petri Paimander.

 

Otteluohjelma ja -järjestys :

Ylempi keskisarja, 6 erää :

V-P Mattila, Ilmajoki, 5-0-1 (-) vs TBA

Keskisarja – naiset, 8 x 2 min

Sanna Turunen, Tuusula, 2-0-1 (1) vs Borislava Goranova, Bulgaria, 10-49-3 (-)

Raskassarja, 6 erää :

Gennadi Mentsikäinen, Hki, 4-0 (3) vs TBA

Ylempi keskisarja, 6 erää

Mathias Eklund, Vaasa, 8-0-1 (4) vs TBA

Välisarja, 6 erää

Fedor Vinogradov, Suojärvi, 4-0 (1) vs TBA

Kevyt välisarja, 8 erää

Jarkko Putkonen, Salo, 14-3-2 (7) vs TBA

 

Ottelut 2.12.2017 Salon Urheilutalolla alkaen klo 19:00 (ovet auki tuntia aiemmin).

Lipunmyynti tältä viikolta alkaen www.lippu.fi tai Salossa Bar&Cafe Volum ja Zet-Baari.

 

TIEDOTE