Pyynikillä perjantaina seitsemän ammattilaisottelua

BoxingRoadshow Hits Tampere –tapahtumassa nähdään neljäkin suomalaisottelija, kun iisalmelaislähtöinen Sakari Lähderinne, 26, kohtaa pietarilaisen Alisher Ashurovin, 30, kuuden erän mittaiseksi suunnitellussa kamppailussa. Lähderinteen osalta kyseessä on näyttötilaisuus, joka onnistuessaan saattaa poikia lisäotteluita venäläisen Pushka Promotionsin tapahtumissa myös maamme rajojen ulkopuolella.

Opettajan ammattiin valmistumaisillaan oleva Lähderinne on nähty viimeksi Robert Heleniuksen mestaruusotteluiden esi-illoissa Hartwall Areenalla. Etenkin joulukuisessa voitossa Tipi Hirvikankaasta oli täysimittaisesti esillä Lähderinteen nyrkkeilylliset kyvyt ja yleisöystävällinen, iskurikas tyyli. Kaiken kaikkiaan Lähderinne on voittanut ammattilaisena kuusi ottelua, tappiota tai ratkaisemattomia ei listaan mahdu.

Jobinpostiakin illan osalta toi eilispäivä tullessaan. Dayron Lesterin vastustajaksi kaavailtu Konstantin Piternov oll loukannut olkapäätään tavalla, joka estää huippukyvykkään kuubalaisen kohtaamisen. Lesterin ottelu ei tokikaan peruunnu, mutta vastustajaksi asettuu Sergey Beloshapkin. Kyseessä on siis ottelupari, joka peruuntui viime syksynä Kotkan ammattinyrkkeilytapahtumassa.

  • Vielä on vääntö kesken liittyen kevyensarjan kundien (Isa Chaniev ja Lassi Seppälä) vastustajiin. Ugandasta tulee yksi mies, mutta kumman Sseguya kohtaa ja mistä tulee toiselle vastus? Siinä on vielä tälle päivälle matchmakingtyötä jäljellä, sanoo illan ottelupareista vastaava Petri Paimander. – Mutta muutoin ottelukortti voidaan julkaista tässä yhteydessä.

Pyynikin Palloiluhalli 22.4.2016 / Ottelukortti

  1. 8 erää, kevytsarja

Isa Chaniev, Venäjä, 5-0 (2) vs. TBA.

2. 4 erää, raskassarja

Rostislav Plechko, Venäjä, 3-0 (3) vs. Nicolas Buule, Uganda, 3-1 (3)

3. 6 erää, keskisarja

Henri Kekäläinen, Kemi, 7-2 (4) vs. Artem Karasev, Liettua, 8-23-2 (6)

4. 6 erää, välisarja

Sakari Lähderinne, Iisalmi/Utsjoki, 6-0 (2) vs. Alisher Ashurov, Venäjä, 2-7 (0)

5. 6 erää, kevyt välisarja

Lassi Seppälä, Tampere, 4-1 (3) vs. TBA.

6. 8 erää, keskisarja

Ismail Iliev, Venäjä, 6-0 (0) vs. OscarRoberto Medina, Argentiina/Venäjä, 27-12-2 (9)

7. 8 erää, raskas keskisarja

Dayron Lester, Kuuba/Tampere, 4-0 (2) vs Sergey Beloshapkin, Venäjä, 12-19-1 (4)

Tapahtuman liput 19, 29 ja 46 euroa ovat myynnissä Lippupisteessä (www.lippu.fi).

Ottelut nähdään myös IS-Extra –palvelussa.

TIEDOTE, @BoxingRoadShow