Pyynikillä isketään perjantaina 22.4.2016

pyynikki koivula kekäläinen seppälä

Alunperin helmikuulle suunniteltu Pyynikin palloiluhallin ammattinyrkkeilytapahtuma siirtyy kahta kuukautta myöhempään ajankohtaan ja järjestetään perjantaina 22.4.2016. Tapahtumakoordinaattorina toimiva Petri Paimander toteaa palloilukalenterin täyttäneen Pyynikin viikonloput sen verran tiukasti, että vapaat päivämäärät olivat kortilla, mutta lopullisen ajankohdan olevan erinomainen.

 

  • Maalis-huhtikuun vaihteeseen on luvassa isot ammattinyrkkeilyillat Helsingin alueelle ja uskomme tuon julkisuuden herättävän hyvää kiinnostusta myös Tampereen tapahtumalle. Ainakin lajin uutisointia tullaan tänä keväänä lukemaan erityisen tarkoin silmin.

 

  • Kyseisestä perjantaistahan on lisäksi tulossa erittäin värikäs tapahtumapäivä ammattinyrkkeilyssä. Amin Asikaisen comeback-ottelu tapahtuu samana iltana Leppävirralla. En kuitenkaan näe päällekkäisyyttä turhan suurena riskinä, kun tapahtumilla on kuitenkin 300 km välimatkaa, jatkaa Paimander.

 

Ajankohdan muutoksesta huolimatta ottelukortti on pysynyt ennallaan. Illan kahdeksaneräisessä pääottelussa kotikaupungissaan otteleva Jussi Koivula, 32, kohtaa vedenjakajaottelussa lukuisia mestaruustitteleitä uransa aikana hallinneen venäläisveteraani Roman Seliverstovin, 39. Voittaja nousee vielä kerran välisarjassa ainakin Euroopan tasolla merkittäväksi haastajavaihtoehdoksi, mutta tappion kärsineeltä alkavat ovet sulkeutumaan.

 

dayron lester
Dayron Lester

Kotimaisina esi-ottelijoina illassa nähdään ylikunnon aiheuttamasta rasitustilasta toipuva Lassi Seppälä, 4-1, Tampereen oma ”Kuuban-apu”, huipputaitava Dayron Lester, 3-0 ja ”Kemin kivinyrkki” Henri Kekäläinen, 7-2. Kekäläinen ja Lester tulevat näillä näkymin kumpainenkin ottamaan keväällä vähintään yhden lisäottelun ennen Tampereen-iltaa.

Yhteistyöpromoottori Pushka Promotionsin kanssa toteutettavaa iltaa tähdittävät myös Pushkan laajasta ja tasokkaasta tallista Tampereen kehään saapuvat huippunyrkkeilijät, jotka julkaistaan myöhemmin.

 

Tapahtuman liput 19, 29 ja 46 euroa myynnissä maanantaina 18.tammikuuta Lippupisteessä (www.lippu.fi)

 

TIEDOTE, Paimander Sports Consulting @BoxingRoadShow