Pohjolan parhaat Jäähallin kehässä 10. marraskuuta

Suomalaisilla nyrkkeilyn ystävillä on mahdollista nähdä Robert Heleniuksen ja Sherman Williamsin kohtaamisen lisäksi Pohjoismaiden parhaita nyrkkeilylupauksia 10. marraskuuta Helsingin Jäähallin kehässä.

Tanskalainen WBA-liiton keskisarjan Intercontinental -tittelinhaltija Patrick Nielsen, 21, puolustaa titteliään Belgian Jamel Bahkia, 33, vastaan. Tanskassa todellisena superlupauksena pidetty Nielsen on voittanut kaikki 16 ammattilaisotteluaan ja Bahki puolestaan on iskenyt 24 voittoa 29 ottelussaan.

Tapahtumaan promoottori Nisse Sauerland uskoo suojattinsa pystyvän paljoon.

– Patrick on äärimmäisen lahjakas ja ottelunsa ovat yleisöystävällisiä. Hän on jo 21-vuotiaana saavuttanut 16 voittoa ja WBA-liiton Intercontinental tittelin. Saman tittelin voitti aikanaan Arthur Abraham paljon vanhempana ja hänestä tuli maailmanmestari. Odotamme Patrickilta suuria saavutuksia, Sauerland sanoo.

Ranskalainen Philippe Frenois, 27, on viimeinen este Norjan Andreas Evensenin, 26, EM-ottelulle. Jo Evensen kukistaa ranskalaisen 10. marraskuuta, niin seuraavassa ottelussaan hän ottelee promoottori Nisse Sauerlandin mukaan höyhensarjan Euroopan mestaruudesta.

– Tämä on Andreasin viimeinen testi ennen EM-ottelua. Ensin hänen täytyy kuitenkin nujertaa Ranskan Frenois, jota ei sovi aliarvioida, Sauerland sanoo.

Maailmanmestaruusottelussakin esiintynyt Evensen on iskenyt 16 voittoa 19 ottelussaan. Frencoisin listalta puolestaan löytyy 15 voittoa 22 ottelusta. Ranskalainen otteli huhtikuussa höyhensarjan Euroopan mestaruudesta häviten kuitenkin Alexander Miskirtchianille pisteillä.

Ruotsin tappioton Erik Skoglund hakee Jäähallin kehässä 13 voittoaan ja seitsemättä tyrmäystään. Skoglund kohtaa Unkarin Gyorgi Marosin, jolla on 22 ottelustaan 16 voittoa.

Suomalaisista 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa nyrkkeilevät Robert Heleniuksen lisäksi Robertin isän Karl Heleniuksen valmennettava Fitim Latifi, keskisarjan Suomen mestari Timo Laine ja raskaansarjan Suomen mestari Janne Katajisto.

Pääsyliput 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa pidettävään nyrkkeilyiltaan ovat myynnissä osoitteessa www.lippupalvelu.fi. The Nordic Fight Night on mahdollista katsoa myös Viaplayn kautta. Tapahtuman voi ostaa 19,95 eurolla osoitteessa www.viaplay.fi. Illan esiottelut näyttää myös Nelonen pro.