Perjantaina Oulussa Terästä Kehään

Tulevana perjantaina Steel Ring järjestää Oulussa ”Terästä kehään”-ammattinyrkkeilyillan, jossa nähdään yhteensä viisi ammattinyrkkeilyottelua.
Pääottelussa keskisarjan ottelussa Pertti ”Pepe” Keita 8(0)-2 kohtaa hyvälistaisen ja
vaarallisen George Jincharadzen 9(4)-2 Georgiasta. Jincharadze tulee varmasti voittamaan ja on todella vaarallinen vastustaja Keitalle, ainakin ottelun alkupuolella. Voittaakseen Keitan on oteltava rohkeasti, mutta virheisiin ei ole varaa.

Pääottelua ennen Juha ”Juice” Enojärvi 3(1)-0 palaa kehään reilun vuoden tauon jälkeen käsivammastaan toivuttuaan ja kohtaa nelieräisessä keskisarjan kamppailussa kokeneen Levan Bendelianin 5(2)-7-2. Bendeliani tulee Georgiasta, kuten Keitankin vastustaja. Voimanpesänä tunnettu Enojärvi aikoo jatkaa uraansa tappiottomana tämänkin kamppailun jälkeen, mutta Bendeliani ei varmasti taivu helpolla. On myös mielenkiintoinen nähdä miten ottelutauko vaikuttaa Enojärven otteisiin.

Illan kolmas ottelu on nelieräinen ja se käydään alemmassa raskassarjassa, jossa kotikehän miehenä iskee debytantti Petja Pessi. Hän saa vastaansa Petr Frochlichin (0-3-1) Tsekistä. 194-senttinen pitkä vasuri Pessi on varsin kokematon, hänellä on vain kuusi amatööriottelua, joten ottelusta Frochlichia vastaan on lupa odottaa tasaista ja hyvin jännittävää.

Toinen ottelu käydään raskaassa sarjassa, jossa kohtaavat Rostislav Plechko 1(1)-0 Venäjältä ja Oleg Lopajevs 12(11)-15(12)-1 Latviasta. Ottelu on kaavailtu nelieräiseksi, mutta isojen ja kovalyöntisten miesten ollessa kyseessä on varsin todennäköistä, ettei ottelu tuomarikorteille asti vanhene.

Illan avaa Mikko Lehtisen 1(0)-0 ja Erik Vondrasekin (0-1) välinen nelieräinen kamppailu, joka otellaan ylemmässä höyhensarjassa. Vasenkätinen Lehtinen on kaksinkertainen olympiatyylin Suomen mestari ja mies tulee iltaan lyhyellä varoitusajalla Jose Sanchezin tilalle.

-73kg Keskisarja Pertti Keita vs George Jincharadze
-73kg Keskisarja Juha Enojärvi vs Levan Bendeliani
-91kg Alempi raskassarja Petja Pessi vs Petr Frochlich
+91kg Raskassarja Rostislav Plechko vs Oleg Lopajevs
-59kg Ylempi höyhensarja Mikko Lehtinen vs Erik Vondrasek

Liput: ennakkolippu.com