Olavinlinnan otteluihin muutoksia

Olavinlinnassa 13.8. iskettävän nyrkkeilyillan ottelupareihin on tullut muutoksia. Nourdeen Tourelle, Olavi Hagertille sekä Eva Wahlströmille on nimetty uudet vastustajat. Ottelumäärä pysyy samana ja ilta huipentuu Edis Tatlin ja Cristian Moralesin EM-titteliotteluun.

Lauantaina 13. elokuuta iskettävän neljännen Olavinlinna Boxing Night -ammattinyrkkeilyillan ottelupareihin on tullut muutoksia. Illan toisessa ottelussa iskevän Olavi Hagertin aiempi vastus Geiboord Omier onkin ennakoitua pidemmässä ottelukiellossa johtuen liittojen eri säännöistä. Tästä syystä Olavi Hagert saakin vastaansa välisarjan otteluunsa Espanjassa asuvan nicaragualaissyntyisen kevytsarjalaisen Reynaldo Moran (7-15-1 4KO).

Nourdeen ”Ukunta” Touren uudeksi vastustajaksi saapuu pitkä, 182-senttinen ja selkeästi ulottuvampi Bogdan Mitic Serbiasta. Kokenut Mitic on ottanut 20 voitostaan peräti 13 tyrmäyksellä, joten ottelupari muodostuu ennakkoasetelmissa aiempaa kovatasoisemmaksi.

–     Bogdan Mitic on Ukuntan tähänastisen uran ehdottomasti kovin vastustaja. Vaikka vastustaja on pidempi ja liikkuvampi niin uskon Touren läpäisevän tämän testin, kommentoi Pekka Mäki.

Marie Jose Nunez jää pois Olavinlinnan illasta. Hänet korvaa 31-vuotias serbi Jasmina Nadj  (5-13-3).

– Vaikka muutos tulee näin viime vaiheessa valmistautumista, se ei haittaa minua. Olen harjoitellut koko kesän terveenä ja kovaa loppuvuotta ajatellen. Siksi vastaan saa tulla kuka tahansa, toteaa Wahlström muutoksesta.

Ammattinyrkkeilyillan anti on valmentaja Pekka Mäen mielestä kovatasoinen. Illan huipentumana Edis Tatlin EM-titteliottelu Cristian Moralesia vastaan.

– Yleisö tulee kokemaan korkeatasoisen ammattinyrkkeilyillan, jonka kruunaa Tatlin ja Moralesin titteliottelu. Olen varma, että tunnelma nousee jälleen yli linnan muurien ja se välittyy myös kotikatsomoihin asti.

TIEDOTE, Ringside gym