Nisse Sauerland: Uskon kaikkien tietävän kuka todellinen pelkuri on

Nisse SauerlandRobert Heleniuksen promoottori Live n’ Loud julkaisi tänään tiedotteen, jossa syytetään Dereck Chisoraa pelkuruudesta.

WBC-liiton Silver -titteliotteluun valmistautuva Robert Helenius pitää viimeistelyleirinsä Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa. 

Tiedotteen mukaan nimekkäin vastustajista olisi ollut Dereck Chisora, mutta hän jäi sivuun loppumetreillä.

”Olimme hyväksyneet kaikki Chisoran ja Husseinin vaatimukset heidän saapumisestaan Suomeen ja sparrista täällä. Tarkoituksena oli ottaa kuuden erän mittainen sparri Pajulahdessa. Siinä olisi varmasti selvinnyt miksi Robert on menossa titteliotteluun eikä Chisora. Tämä kyllä osoittaa millainen pelkuri Chisora todellisuudessa on”, sanoo manageri Karl Helenius.

 

Uskon kaikkien tietävän kuka todellinen pelkuri on

 

Dereck Chisoran promoottori Nisse Sauerland kommentoi juttua Boxing.fille: minuun ei olla oltu yhteydessä sparrien tiimoilta.

He myös luopuivat tittelistä (Euroopanmestaruus), jotta heidän ei tarvitsisi kohdata Chisoraa, ja nyt he ottelevat Silver-tittelistä? He yrittävät huijata ihmisiä kertomalla, että kyseessä on maailmanmestaruusottelu, jota se ei ole. Jos kysytte suomalaisilta, minkä ottelun he haluaisivat nähdä, olisi Chisora-ottelu korkeammalla (kuin Duhaupas-ottelu) heidän toivelistallaan. Uskon kaikkien tietävän kuka todellinen pelkuri on, toteaa Sauerland.