Mira Potkonen tähtää vahvasti olympialaisiin

Suomalaisnyrkkeilijöistä viime vuosina kovimmat tulokset kansainvälisellä huipputasolla iskenyt Mira Potkonen on toipumassa polvivammastaan kovaa vauhtia ja tähtää vahvasti Rion Olympialaisiin. Nyt suomalaisilla nyrkkeilyn ystävillä on hieno mahdollisuus tukea Miran kovaa tavoitetta menestyä olympialaisissa kirittimällä Miraa Kiriringissä!

Eva Wahlström ja Mira Potkonen
Eva Wahlström ja Mira Potkonen

Viime vuoden loppupuolella Potkonen loukkasi polvensa ottelutilanteessa Saksassa. Potkonen on kuntouttanut polveaan muuan muassa Kroatiassa. Toipuminen on sujunut loistavasti ja Potkonen on päässyt keskittymään tuleviin olympiakarsintoihin.

Euroopan Olympiakarsintaturnaus pidetään 7.-18. huhtikuuta Turkissa ja naisten MM-kilpailut ovat 19.-27. toukokuuta Kazakstanissa.

– Kuntoutus on mennyt oikein hyvin ja olen tehnyt kaiken mahdollisen sen nopeuttamiseksi. Olen jo päässyt harjoittelemaan kunnolla ja olen varmasti hyvässä iskussa olympiakarsinnoissa, Potkonen kertoo.

– Ennen karsintoja ja MM-kilpailuja täytyy vielä päästä harjoittelemaan maailmanhuippujen kanssa. Fiilis on nyt korkealla ja harjoittelu maistuu.

Tue Miraa Kiriringissä!