Mendy lähetti tuliset terveiset Räsäselle

Niklas Räsäsen vastustaja Patrick Mendy siteeraa Mike Tysonia: ”Kaikilla on suunnitelma, kunnes he saavat nyrkistä naamaan”

Gambialais-brittiläinen kehäkettu aikoo lähteä Savonlinnasta voittajana kohti suurempia otteluita.

Patrick ”The Tiger” Mendy ei ole mikään eilisen teeren poika. Gambiasta Ison-Britannian Readingiin muuttanut nyrkkeilijä on kohdannut usean nyrkkeilyliiton maailmanmestareita ja osoittautunut vaikeaksi vastustajaksi heistä jokaiselle.

17 voittoa takonut nyrkkeilijä on kärsinyt 13 tappiota, mutta vain kerran hänet on tyrmätty. Tämä ainoa kerta oli vuonna 2013, kun Brittien huippumies Callum Smith onnistui iskemään Mendyn kanveesiin.

Mendy on malliesimerkki siitä, ettei nyrkkeilijöitä arvottaessa kannata tuijottaa pelkästään voittotilastoja. Kumpi on vaarallisempi vastustaja: tappioton nyrkkeilijä, joka on voittanut 20 heikkotasoista vastustajaa vai nyrkkeilijä, joka on seissyt täydet erät 20 kivenkovan iskijän kanssa ja hävinnyt osalle näistä?

26.8. Boxing Night Olavinlinna -tapahtumaan Niklas Räsäsen vastustajaksi saapuva Mendy tietää taitonsa. Hän tulee Savonlinnaan pahat mielessään.

”Olen tottunut matkustamaan vieraskehään, ja olen aina parhaimmillani kovan paikan edessä”, Mendy sanoo.

”Olen kohdannut pahempiakin vastuksia kuin Räsänen, mutta lähden jokaiseen otteluuni kuin se olisi kamppailu elämästä ja kuolemasta. Annan kehässä aina kaikkeni.”

Mendy huomauttaa, että hänen ottelutilastonsa olisi edustavampi, jos arvostelutuomarit olisivat kohdelleet häntä oikeudenmukaisemmin.

”Olen kärsinyt lukuisia ryöstötuomioita vieraskehässä”, Mendy sanoo ja jatkaa:

”Luotan kuitenkin suomalaisiin tuomareihin ja heidän rehellisyyteensä. Tiedän voittavani ottelun, vaikka suomalaisfanit toki toivovatkin Räsäsen voittoa. Haluaisin kuitenkin olla kuin ihailemani Mike Tyson – hän ei jättänyt matseja arvostelutuomarien ratkaistavaksi.”

Mendy lähettää Räsäselle pahaenteisiä terveisiä ihailemaansa Tysonia siteeraten: ”Kaikilla on joku suunnitelma, kunnes he saavat nyrkistä naamaan.”

”Olen 100% varma, että tästä tulee erinomainen ja viihdyttävä ottelu. Niklas Räsäselle haluaisin sanoa, että kannattaa valmistautua hyvin, sillä ’Warrior Tiger’ Mendy on ainakin valmis hakemaan voiton kotiin. Tiedän tämän voiton poikivan minulle jälleen isompia otteluita!” Mendy sanoo.

Niklas Räsänen ja Patrick Mendy kohtaavat kymmeneräisessä raskaan keskisarjan ottelussa Olavinlinnassa 26. elokuuta. Illan muita tähtiä ovat muun muassa Eva Wahlström, Jussi Koivula, Sami Enbom, Jose Sanchez, Oskari Metz, Tuomo Eronen ja Antti Hietala.

Olavinlinna Boxing Nightin järjestää Veljekset Pekkonen Oy yhteistyössä Dominus Boxing Groupin kanssa. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Katso ottelu suorana: https://viaplay.fi/urheilu/nyrkkeily

TIEDOTE, Dominus Boxing Group