Lassi Seppälän paluuvastustajana tuttu Suomen-vieras

Kolmentoista kuukauden ottelutauolta ammattilaiskehään palaava Lassi Seppälän vastustaja Forssan ammattinyrkkeilyillassa tulee olemaan kokenut valkovenäläinen Andrei Nurchynski.  Ottelijat ovat keskenään ikätovereita, sillä kumpikin täytti viime kuussa 28 vuotta. Paidattomassa kokemuksessa vierailija on kuitenkin huomattavasti edellä käytyään jo 30 ammattilaiskamppailua, joista saldona 9 voittoa ja neljä ratkaisematonta. Seppälä hakee Forssan kehästä uransa kuudetta voittoa seitsemännessä ottelussaan.

Nurchynski nähtiin Suomessa huhtikuussa, jolloin hänen kamppailunsa Matti Kootaa vastaan päättyi kolmen erän jälkeen silmäkulmavammaan. Koska kyseessä oli päiden yhteenkolahtamisesta johtuva haava, oli tuomiona tuolloin tekninen ratkaisematon. Seppälän leirissä onkin kyseinen ottelu katsottu tarkkaan :

– Tarkoitus on viimeistellä se, mikä Matilta jäi kesken. Valko-Venäjän mies on kokenut kaveri, joka ei helposti hätkähdä. Oma maltti pitää säilyttää, suojata tarkasti ja hakea paikat kunnon osumille. Kyllä se nyrkkiä uskoo ja etenkin kropasta on haavoittuva, toteaa Seppälä.

Fight Night Forssa-tapahtuma sisältää yhteensä kolme olympiatyylin ja kolme ammattilaisottelua. Pääottelijoina nähdään paitanyrkkeilyn Forssan oma nouseva lupaus Mico Hakkarainen ja ammattilaisosuudessa kevyen välisarjan ykkösiskijämme Jarkko Putkonen. Tapahtuma Forssan jäähallissa 20. toukokuuta alkaen klo 18:00.

TIEDOTE