Laineen ja Hirvikankaan vastukset selvillä

Entinen keskisarjan Suomen mestari Timo Laine, 32, saa kuuden erän mittaiseksi suunnitellussa ottelussa vastaansa kaksikymppisen minskiläisnuorukaisen Aliaksandr Haishunin. Viime vuonna ammattilaisena debytoinut Haishun on käynyt tähän mennessä kolme ammattilaisottelua ja tuloksista löytyy niin voitto, tappio kuin ratkaisematonkin. Kokonaissaldo valko-venäläisellä on siis 1-1-1.

 

– Aikansa tämä vastustajahaku otti, mutta lopputulokseen voidaan olla tyytyväisiä. Timolle tulee hieman kevyempi ottelu viimeisten raskaiden matkatöiden jälkeen (tappiot Englannissa Tommy Langfordille ja Puolassa Robert Swierzbinskille), mutta vastakulmaan ei kuitenkaan asetu mitään pitkässä tappioputkessa seilaavaa kehäkiertolaista, toteaa Team Dalton Boxingin Sami Salonen.

 

Laineelle kyseessä on kaikkiaan kahdeskymmenesviides ammattilaisottelunsa ja helsinkiläisnyrkkeilijä metsästää kuudettatoista voittoaan.

 

Tipi Hirvikankaalla edessään urakointiviikot

Turkulainen vapaaottelija/ammattinyrkkeiliTimo-Juhani ”Tipi” Hirvikangas on todellisten urakkaviikkojen edessä. Ensi lauantaiksi Hirvikangas Saksaan Ruhriin ottelemaan German MMA Championship-organisaation kääpiösarjan mestaruudesta tappiotonta paikallista Khalid Tahaa vastaan. Kyseessä on siis kova paluuottelu kahden vuoden vapaaottelutauolta.

 

Silti vain kahta viikkoa Hirvikangas on aikeissa jatkaa myös ammattinyrkkeilyuraansa. Salossa tuleekin kohtaamaan kaksi identtisen ottelulistan omaavaa nyrkkeilijää, sillä myös vastakulman unkarilainen Antal Racz, 18, on iskenyt ammattilaisena neljä voittoa ja kärsinyt vain yhden tappion. Molempien miesten tyrmäysvoittosaldokin näyttää samaa numeroa : kolme.

 

Boxing in Salo-ammattinyrkkeilyilta otellaan Salon Urheilutalolla lauantaina 3.12. alkaen klo 19. Ovet aukeavat klo 18. Lippuja : www.lippu.fi sekä Salossa Zet-baari ja Toriterassi.

 

TIEDOTE