Kotkan ammattinyrkkeilyillan veikkauskohteet selvillä

kotka_bnHuomenna lauantaina 3.10.2015 Kotkan Steveco-Areenalla oteltava ammattinyrkkeilyilta on nähtävissä myös Veikkaus-TV:ssä klo 19:00 alkaen. Lisäkiinnostavuutta otteluiden seuraamiseen niin paikanpäällä kuin kotikatsomostakin käsin tuo illan pääotteluiden esiintyminen Veikkauksen Päivän Pari 3 –pelikohteena.

                      Päivän Pari 3: Kumpi voittaa ja miten? 

1. Klemetti- Laine

2. Räsänen – Webb

Walesin mestari saapui Suomeen hyväkuntoisena ja voitontahtoisena

Tobias Webb saapui torstai-iltapäivänä Helsinki-Vantaalla hyväntuulisena ja erittäin vahvaa kuntoa puhkuen. Toista kertaa Suomeen ottelumatkalle saapunut entinen Tammer Turnaus –finalisti toivoo, että myös Niklas Räsänen olisi valmis todelliseen taisteluun, eikä ottelu menisi hippaleikiksi.

Webb ei kokenut kymmenen kuukauden ottelutaukonsa olevan erityisen merkittävä tekijä, sillä hän on harjoitellut kuitenkin koko ajan vahvasti. Tuoretta kehärutiinia Webb hankki esimerkiksi alkukesästä viettäessään kuukauden Saksassa Arthur Abrahamin harjoituskumppanina, kun tämä valmistautui voitolliseen kamppailuunsa ”arkkivihollistaan” Robert Stieglitziä vastaan.

Webb aikookin nyt ottaa revanssin suomalaisista hävittyään kyseisen Tammerfinaalin Niko Jokiselle vaivaisella yhdellä osumapisteellä. 75 kilon sarjan tasosta tuonvuotisessa turnauksessa kertoo se, että kolminkertainen ammattilaisten MM-haastaja George Groves ja virallinen EU-haastaja Samy Anouche olivat pudonneet jo aiemmilla kierroksilla.

 

 

Sami Enbom kärsi käsivamman

Illan aloittajan rooliin merkitty tuore EU-arvolistalainen Sami Enbom loukkasi kättään viimeistelytreeneissä eikä pysty nousemaan Kotkan kehään. Täten Enbomin ja Yuri Lunevin välille suunniteltu neljän erän kamppailu peruuntuu. Illan kokonaisanti ei kuitenkaan tästä vähene, sillä järjestäjien venäläinen yhteistyötaho tuottaa illan aloitukseksi 6-eräisen välisarjan uusintaottelun, jossa entinen Valko-Venäjän amatöörimestari Dzmitry Miliusha, 25 ja pietarilainen Alisher Ashurov, 29 iskevät yhteen. Kaksikko kohtasi kesäkuussa Moskovassa ja tuolloin Miliusha nappasi pistevoiton kiihkeän iskusodan jälkeen.

 

 

Illan otteluohjelma ja aikataulu

18:30             Dzmitry Miliusha                 vs. Alisher Ashurov            6 erää, välisarja

19:05             Dayron Lester                       vs. Sergey Beloshapkin     4 erää, raskas keskisarja

19:30             Lassi Seppälä                        vs. Dmitry Aleynik              6 erää, kevytsarja

20:10             Tomi Silvennoinen              vs. Pertti Keita                    6 erää, kevyt keskisarja

20:45             Janne Forsman                    vs. Dmitry Shovenko         6 erää, raskas keskisarja

21:25             Pauli Klemetti                       vs. Timo Laine                    10 erää, keskisarja

22:20             Niklas Räsänen                   vs. Tobias Webb                 10 erää, ylempi keskisarja