Koski Iskee! – Koski150-juhlanyrkkeilyt


Kosken Liikuntahalli muuttuu ensimmäistä kertaa nyrkkeilyareenaksi, kun 16. maaliskuuta pystytetään kehä ja isketään kunnan juhlavuotta kunnioittaen Varsinais-Suomen nyrkkeilykevään kohokohta. Ilta tulee sisältämään niin ammattilais- kuin olympiatyylinkin otteluita ja pääottelijana nähdään tietenkin koskelaislähtöinen Jarkko Putkonen.

– Ajatus siitä että kerran uralla pitäisi syntymäkulmillakin otella, on ollut jo kauan mielessä. Aiemmin jäänyt alustavaksi ajatteluksi, mutta nyt sai mua pitkään jo sponsoroinut Jussi Virtanen ajatuksen painettua läpi ja alettiin oikeasti toimeen, kertoilee Jarkko itse.

– Jo tässä vaiheessa iso kiitos Kosken kunnalle ja yrittäjille. Vastaanotto hankkeelle on ollut todella hieno ja yhteistyökykyinen! Uskon, että tulemme yhdessä näyttämään kuinka pienelläkin paikkakunnalla voidaan tehdä hienoa tapahtumaa, jatkaa Jarkko.

Illan suunniteltu kattaus

Kosken nyrkkeilytapahtumaan on suunnitteilla kaiken kaikkiaan kuudesta seitsemään otteluun. Ammattilaisotteluiden kesto tulee olemaan kuusi erää ja paita päällä isketään tuttuun tapaan kolmen erän kamppailuja.

Toiseksi kotimaiseksi ammattinyrkkeilijäksi iltaan on alustavasti sovittu turkulaistaistelija Timo-Juhani ”Tipi” Hirvikangas. Olympiatyylin otteluihin kerätään puolestaan kattava paketti ympäristäseurojen iskijöitä Forssasta, Somerolta ja Turusta.

Ilta nähtävillä myös streamin välityksellä

Kun kysymyksessä on Kosken kunnan 150-vuotisjuhlavuoden tapahtuma, niin on luonnollista että se myös välitetään koko maahan nimenomaan kunnan omilla sivuilla. Illan internet-streami tullaan siis näkemään osoitteessa https://koski.fi/

Lipunmyynti alkaa ensi viikolla ja myyntipisteinä toimivat Koskella SEO Koski ja Salossa Hanhivaaran Liikuntakeskuksen kahvio. Ulkopaikkakuntalaiset voivat tiedustella lippuja puhelimitse: Petri Paimander, puh. 045-124 8779.

TIEDOTE