Klitschko vastaan Wach nähtävissä Unibetilla

Nyrkkeilyn raskaan sarjan legenda Wladimir Klitschko puolustaa MM-titteliään Puolan voittamatonta jättiläistä Mariusz ”The Viking” Wachia vastaan Hampurissa ensi lauantaina. Wach on Klitschkon uran ensimmäinen vastustaja, joka on puolustavaa mestaria pidempi. Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun suorana stream-palvelussaan ainoana Suomessa aikaisempaa isommalla screenillä.

32-vuotias, 202-senttinen Wach on otellut 2005 käynnistyneellä ammattilaisurallaan 27 kertaa. Hän on poistunut kehästä voittajana joka kerta, 15 kertaa tyrmäyksellä. Wach itse on luottavaisena ottelun alla. Hän on todennut Klitschkon heikkouksien olleen muidenkin haastajien tiedossa, mutta olevansa ensimmäinen joka pystyy hyödyntämään niitä voitosta taistellessaan.

− Maanmiehilläni Adamekilla ja Sosnowskilla ei ollut sellaisia kykyjä, joita Klitschkon lyömiseen vaaditaan. Minä en ole aikaisempi cruiserweight vaan aito raskassarjalainen. Klitschko tulee ottamaan paljon kovia iskuja ennen kuin tyrmään hänet. Minusta tulee ensimmäinen puolalainen raskaan sarjan maailmanmestari, kaksinkertainen Puolan mestari on uhonnut.

36-vuotiaalle Klitschkolle ottelu on kolmas tänä vuonna. Takana on kaksi varsin heppoista kohtaamista Jean-Marc Mormeckia ja Tony Thompsonia vastaan. Wach ei kuulu ykköshaastajiin, mutta tällä kertaa 58 voittoa ammattilaisurallaan napannut WBA, IBF-, WBO-, IBO-liittojen ja The Ring -nyrkkeilylehden hallitseva raskaansarjan maailmanmestari voi joutua kuitenkin aiempaa kovempaan testiin.

− Wachin pituus on minulle iso haaste. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ottelen itseäni pidempää ja ulottuvampaa ottelijaa vastaan. Hän on voittamaton, kova iskijä ja hänellä on kova tahto, ukrainalainen kommentoi ottelutiedotteessa.

Unibet näyttää raskaansarjan iskutaiston ilmaisessa stream-palvelussaan. Palvelussa on nyt käytössä aiempaa suurempi kuva tv-oikeuksien ansiosta.

Jaossa lippupaketti Klitschkon tulevaan otteluun

Unibet tarjoaa lauantain iskujenvaihdon kunniaksi upeita mahdollisuuksia nyrkkeilyn ystäville. Ottelun yhteydessä järjestettävissä kampanjoissa jaetaan pääpalkintona kahden hengen lippupaketti lentoineen ja majoituksineen Wladimir Klitschkon tulevaan otteluun. Toisena palkintona jaetaan nyrkkeilylegenda Amin Asikaisen nimikirjoituksella varustetut hanskat. Luvassa on myös useita muitakin palkintoja.

Wladimir Klitschko vs. Mariusz Wach
Lauantaina 10. marraskuuta alkaen klo 23.59 vain Unibetilla.
Lisätietoja osoitteesta http://fi.unibet.com/start/promotions/klitschko-promotions

Illan lähetyksen Fight card

MAIN EVENT: 12 Rounds Heavyweight World Championship
00:05
Wladimir Klitschko (58-3-0, 51 KOs) vs. Mariusz Wach (27-0-0, 15 KOs)

10 Rounds Welterweight
22:30
Rafal Jackiewicz (42-10-1, 21 KOs) vs. Rick Godding (17-0-0, 3 KOs)

10 Rounds Cruiserweight
21:50
Rakhim Chakhiev (15-0-0, 12 KOs) vs. TBD (23-1-0, 14 KOs)