Kisahallissa nähdään viisi esiottelua

Töölön Kisahallissa nähdään Juho Haapojan ja Petteri Fröjdholmin EU-mestaruusotteluiden lisäksi Niklas Hyvärisen, Oskari Metzin, Jose Antonio Sanchez Romeron ja Ken-Tore Hallandin otteita – sekä debyyttiottelu eräältä varsin kiinnostavalta suomalaiselta tulokkaalta.

Helsingissä Töölön Kisahallissa 25. maaliskuuta iskettävän Kisahalli Fight Night -ammattinyrkkeilytapahtuman esiottelijat alkavat varmistua. Juho Haapojan ja Petteri Fröjdholmin 12-eräisten pääotteluiden lisäksi otellaan viisi nelieräistä kamppailua.

Kotikehän nyrkkeilijöinä nähdään Niklas Hyvärinen, Oskari Metz ja Jose Antonio Sanchez Romero. Lisäksi Suomessa moneen kertaan aiemminkin otellut norjalainen Ken-Tore Halland saapuu Kisahalliin.

Viidentenä otteluna nähdään varsin kiinnostava debyytti, nimittäin erään hyvin ansioituneen olympiatyylin nyrkkeilijän ensimmäinen ottelu ammattilaisena. Tämä lupaava suomalaistulokas julkistetaan ensi maanantaina 20.3.

Viisikon vastustajat tulevat kovaluontoisista nyrkkeilijöistään tunnetusta Serbiasta. Vastustajien nimet julkistetaan myöhemmin.

”Haluan tehdä jokaisesta ottelusta tasaisen ja kovan kamppailun. Helppoja voittoja ei Kisahallissa jaella. Yleisö ansaitsee hyvää, vauhdikasta ja tasokasta nyrkkeilyä”, sanoo tapahtuman matchmaker Pekka Mäki.

Niklas Hyvärinen (1–0, alempi raskassarja) on elokuvistakin tuttu mies – ja syntynyt taistelemaan. Iskujenvaihdoissa viihtyvän ja raskaasti lyövän Hyvärisen avuista kertoo parhaiten se, että hänen viimevuotinen ammattilaisdebyyttinsä serbialaista Radomir Vujovicia vastaan kesti vain minuutin, ennen kuin suomalaisen vihainen oikea koukku löi vastustajan lattiaan. Hyvärinen nähtiin viime vuonna myös sivuroolissa Cannesin filmifestivaaleilla palkitussa ja kriitikoiden ylistämässä Hymyilevä mies -elokuvassa.

Oskari Metz (1–0, välisarja) on väsymätön iskukone, joka uuvuttaa vastustajansa herkeämättömällä myllytyksellä. Thainyrkkeilytaustainen Metz ei kehässä peräänny, vaan hyökkää herkeämättä vastustajansa kimppuun pyrkien murtamaan tämän kovilla koukkusarjoilla. Metz ilmaantui Suomen nyrkkeilypiireihin kuin tyhjästä – hänellä ei ole kirjoissaan yhtään amatööriottelua. Sen sijaan nuorukainen asui ja harjoitteli pitkään Hollannissa, missä hän otteli kaksi ammattilaisten thainyrkkeilyottelua.

Jose Antonio Sanchez Romero (4–0–1, ylempi kääpiösarja) on Espanjan Almeriassa syntynyt ja sittemmin Suomeen muuttanut nyrkkeilijä, jolle on kertynyt ammattilaisena kokemusta jo viiden ottelun verran. Suomessa hänet nähtiin tositoimissa edellisen kerran viime huhtikuussa Hämeenlinnan Aulangolla, missä hän löi vastustajansa kanveesiin tarkalla vartalokoukulla. Sanchez on euroopanmestari Edis Tatlin pitkäaikainen sparrikaveri ja Tatlin tapaan tekninen, monipuolinen ja lahjakas nyrkkeilijä.

Ken-Tore Halland (5–0–1, ylempi välisarja) on maamme nyrkkeily-yleisölle tuttu mies, sillä hän on otellut kaikki kuusi otteluaan Suomessa. Hän on myös suomalaisittain epäkiitollinen vieras, sillä edellisessä ottelussaan viime joulukuussa 22-vuotias Halland voitti Hartwall-areenalla kotikehän Dimitri Faltinin. Pitkänhuiskean ja ulottuvan norjalaisen iskuissa on ruutia, sillä miehen viidestä voitosta neljä on tullut keskeytyksellä.

Kisahalli Fight Nightin liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Illan voi katsoa kokonaisuudessaan suorana myös Viaplay-palvelussa.

TIEDOTE, Dominus Boxing Group