Kekäläinen ja Laine mukaan Helenius-Chisora -iltaan. SM-taistoa viritteillä jatkoon

Henri Kekäläinen (9-3, 4 KOs) ja Timo Laine (19-8, 5 KOs) nähdään Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran uusintaottelun esi-illassa. Pääottelun panoksena on raskaansarjan WBC Silver -mestaruus ja Kekäläinen sekä Laine puolestaan valmistautuvat mahdolliseen syksyiseen SM-kohtaamiseensa.

Kumpikin keskisarjalainen on jo sopinut ehdoista SM-ottelulle, joka on tarkoitus käydä syyskauden Sauerlandin Suomen-illassa. Nyt toukokuussa kummallakin on vastassaan kovatasoinen kansainvälinen vastustaja suurillassa, jossa nähdään myös nousevat tähdet Tomi Honka ja Matti Koota.

”Hienoa päästä takaisin kehään kahdeksan kuukauden tauon jälkeen”, toteaa 25-vuotias Kekäläinen. ”Edellisen otteluni jälkeen olemme tehneet rajusti töitä lähiottelemisen ja iskusarjojen osalta ja Helsingissä tulette näkemään uuden, entistäkin tehokkammin iskevän ”Kemin Kivinyrkin””!

”Nyrkkeilyväki muistaa varmaan edelleen edellisessä Sauerlandin illassa käymäni iskusodan Ahmed Rifaiea vastaan”, naurahtaa Laine muistellessaan vuoden 2012 ottelua. ”Tälläkin kertaa kehässä käydään sotaa, mutta nyt tulee nousemaan minun käteni voiton merkiksi.”

Molempien nyrkkeilijöiden on voitettava toukokuun 27. päivän ottelunsa, jotta SM-haaveet pysyvät elossa. Mutta vaikka keskittyminen onkin kohdistettu lähitulevaisuuteen, on ottelijoilla terveisiä toisilleenkin:

”Myönnän, että olimme positiivisesti ihan järkytykseen asti yllättyneitä, että Timo ja hänen tiiminsä uskaltautuivat ottamaan haasteemme vastaan”, sanoo Kekäläinen. ”On täysin varmaa, että kohdatessamme mestaruus tulee olemaan minun!”

Laineen vastaus oli myös itsevarma : ”Pohjoisen pojilla on aina ollut suuret puheet, mutta minä olen voittanut jo kaksi Suomen mestaruutta aiemminkin. Kekäläinen voi puhua mitä puhuu, minä teen tarvittavan kun aika koittaa!”

Liput WBC Silver raskaansarjan mestaruusotteluun Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran välillä ovat saatavilla osoitteessa www.ticketmaster.fi tai soittamalla numeroon 0600 10 800. Sekä katsottavissa Viaplay -palvelussa.

TIEDOTE, Sauerland