Kekäläinen hävisi, Cartwright rutinoituneempi

Kemin Henri Kekäläinen hävisi pistein 10 eräisen IBF-youth keskisarjan titteliottelun eilen Leedsissa. Kaikki ottelun kolme arvostelutuomaria näkivät kotikehän Reece Cartwrightin paremmaksi pistein 100-89.

– Tuomiossa ei ole valittamista. Pistevähennys johtui liukastumisesta seuranneesta virheellisestä luvunlaskusta, mutta sillä ei toki ollut mitään vaikutusta lopputulokseen, kommentoi Kekäläisen manageri Petri Paimander Leedsistä.

– Henrillä oli hyviä hetkiä siellä täällä, mutta tarpeeksi kovan ja monipuolisen sparrin puute näkyi otteissa. Cartwrightin lyödessä Henri hieman jähmettyi iskujen alle ne hallitusten blokaten, mutta oikeastaan kaikki britin avoimen hyökkäyksen tuottamat avaukset jäi käyttämättä. Kotikehän mies havaitsi nopeasti, että hyökkäys on paras puolustus ja oli varsin työteliäs ottelun alusta loppuun, jatkoi Paimander

Kekäläinen löi itse aivan liian vähän ja muutamien hyvien yks-kaks -kombinaatioiden osuttua ei enää armottomia jatkoja kemiläisen työkalupakista löytynytkään.

– En pidä Cartwrightia mitenkään erityisenä nyrkkeilijänä, mutta hänen kehärutiininsa oli eri tasolla verrattuna alle potentiaalinsa suorittaneeseen Kekäläiseen. Lopputulos olikin sen mukainen. Henrillä on motivaatiota jatkaa ja mielestäni myös paljon potentiaalia parempaan menestykseen. Näillä näkymin seuraava ottelu isketäänkin syksyllä. Sitä ennen meillä on vakavan palaverin paikka siitä, miten iskusateen alta taistellaan tie takaisin aurinkoon. Uskoisin, että Henri voisi saada paljon apua siihen mm. Juho Haapojalta, päätti Paimander.