Juho Haapoja: Uhoon ei ole varaa

Juho Haapoja ottelee mahdollisesti uransa viimeisessä ottelussa Seinäjoki Areenalla syyskuun 17. päivä. Vastaan asettuu unkarilainen Tamas Lodi, joka tyrmäsi rajusti Haapojan herrojen edellisessä kohtaamisessa huhtikuussa Helsingissä. Nyt Härmän Häjy ei halua jättää mitään sattuman varaan vaan valmistautuu huolellisesti tulevaan kamppailuun. Leireillä Englannissa ja Ranskassa hän on saanut keskittyä pelkästään edessä siintävään otteluun.

-Otteluun valmistautuminen on eronnut esimerkiksi kahteen edelliseen otteluun verrattuna siinä, että nyt ollaan pois omalta mukavuusalueelta. Täällä ei ole mitään häiriötekijöitä ja itse asiassa täällä ei ole mitään muutakaan kuin haisevat nyrkkeilysalit, kertoo Ranskasta Marseillen lähettyviltä tavoitettu Haapoja.

Haapojan ohjelmaan kuuluu kolme harjoitusta päivässä huipentuen illan sparreihin. Sparrikavereita riittää jonoksi asti ja heistä jokainen haluaa näyttää salin päävalmentajalle kuka kehässä vuorollaan määrää. Vieraita kohdellaan sen mukaan. Yksi tunnetuimmista nimistä on Euroopan mestari Mehdi Amar.

Nyrkkeilyllisesti Haapoja on ottanut mukaan muutamia ”pikkujuttuja”, kuten hän itse asian ilmaisee. Erityisesti puolustusta hän on hionut paremmaksi.

Pohjanmaan lakeuksilla tullaan näkemään nöyrä haastaja muutaman viikon päästä.

-Uhoon ei ole varaa, kaikki tietävät miten viimeksi kävi. Nyt ollaan tarkempia, otellaan viisaammin ja voitolla matka jatkuu. Kannattaa olla paikalla, kun kongi kumahtaa, Haapoja päättää.

TIEDOTE, Loud n’ Live