Juho Haapoja jälleen huippuotteluun?

Entinen ammattinyrkkeilyn Euroopan Unionin mestari Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, 32, palaa kehään ensi kerran tappiollisen EM-ottelun jälkeen Barona Areenalla Espoossa 9. maaliskuuta. Panokset tulevassa ottelussa ovat kovat, sillä Haapojalle kaavaillaan loppukeväälle todella nimekästä vastustajaa.


Maaliskuisen vastustajansa nimen Haapoja saa tietää vasta ensi viikon alussa. Selvää on kuitenkin että Haapojan on onnistuttava palaamaan voittojen tielle, jotta loppukeväälle suunniteltu huippuottelu voi toteutua.

– Käymme jo parhaillaan neuvotteluja entisen Euroopan mestarin ja MM-haastajan tulosta Suomeen myöhemmin tänä keväänä, P3 Boxingin matchmaker Petri Paimander paljastaa.

– Barona Areenan tapahtumaan meillä on Juhon vastustajaksi kaksi ehdokasta. Asia selvinnee alkuviikosta ja tiedotamme siitä heti kun mahdollista, Paimander jatkaa.

Ylihärmäläinen Haapoja on iskenyt ammattilaisurallaan 18 voittoa, hävinnyt kolmesti ja nyrkkeillyt yhden ratkaisemattoman. Alemman raskaansarjan EU-tittelin Haapoja voitti syyskuussa 2011 ja puolusti titteliään kahdesti menestyksellä. Viime joulukuussa Haapoja nyrkkeili Saksassa Euroopan mestaruudesta häviten Mateusz Masternakille pisteillä.

Barona Areenan nyrkkeilyillan pääottelussa 9. maaliskuuta ”Prince” Edis Tatli haastaa WBA-liiton Intercontinental mestaruusottelussa mestari Felix Loran. Suomalaisista kehässä nähdään myös ainakin Niko Jokinen ja Eemeli Katajisto.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.