Joensuussa lauantaina kelpo matseja

www.boxingfinlandia.com

BoxingFinlandia

Tulevana lauantaina 26. lokakuuta Boxing Finlandia pitää Sokos Hotel Kimmelissä mukavan oloisen nyrkkeilyillan. Olympiatyylin otteluiden listaa ei vielä ole julkaistu, mutta ammattilaisotteluissa Sakari Lähderinteellä ja Timo Laineella vaikuttaisi olevan riittävän haastavat puolalaisvastustajat.

Puolalaisnyrkkeilijät ovat viime vuosina lähes poikkeuksetta tarjonneet suomalaisvastustajilleen vähintään kelvollisen vastuksen. Yleensä Puolasta on saanut hinta-laatusuhteeltaan hyviä vastustajia  (vaikkei listanumerot olekaan aina mahtavia).

Boxing Finlandia on selvästikin on halunnut tehdä edullisuudesta huolimatta urheilullisesti hyvätasoisen illan, Samalla hinnalla olisi varmasti saanut paremmat listanumerot omaavat, mutta käytännössä riskittömämmät vieraskehätyöläiset, jotkaolisivat huomattavasti todennäköisemmin löytäneet paikkansa kanveesilta.

Avausottelussaan helpon tyrmäysvoiton umpisurkeasta vastustajasta iskenyt entinen juniorilupaus ja aikuisenakin SM-mitaleille yltänyt Sakari Lähderinne kohtaa toisessa paidattomassa ottelussaan Puolan Robert Talarekin, jonka paidattomalta listalta löytyy yksi voitto, yksi tappio ja yksi ratkaisematon.

Puolan maajoukkuepaidankin amatöörinä useasti ylleen pukenut Talarek otteli huhtikuussa ratkaisemattoman Ranskassa voittamatonta kotikehäläistä vastaan ja miehen toistaiseksi ainoa tappio tuli toukokuussa voittamatonta maamiestään vastaan.

Jutun alta löytyy video Talarekin amatööriottelusta.

Keskisarjan Suomen mestarilla Timo Laineella pitäisi Lähderinnettä olla helpompi iltapuhde, kun mies kohtaa Grzegorz Sikorskin, jonka listalta löytyy vain yksi voitokas ottelu. Ottelussaan (video löytyy alta) heikkotasoista, mutta harvoin kaatuilevaa Rafal Piotrowskia vastaan puolalainen osoitti olevansa kelpotasoinen nyrkkeilijä.

Sakari Lähderinteen tulevan vastustajan ottelu:

Timo Laineen tulevan vastustajan ottelu: