Jarkko Putkoselle tappioton vastustaja

Forssan kaikkien ensimmäistä ammattinyrkkeilytapahtumaa tulee tähdittämään erittäin mielenkiintoinen kahdeksaneräinen pääottelu. Liki lapsuuden kotikulmillaan otteleva koskelaislähtöinen Jarkko Putkonen,  kohtaa nimittäin nuoren ja nälkäisen hollantilaisen 22-vuotiaan Steve Suppanin (7-0-1 4KO), joka ei ole vielä toistaiseksi ammattilaisurallaan kärsinyt ainuttakaan kehätappiota!

Ensi sunnuntaina 33 vuotta täyttävä Putkonen on haasteesta mielissään:

”Nyrkkeily ja treeni maistuu paremmalta kuin ehkä koskaan ja ”vanhaan” mieheen on tullut uutta virtaa ja intoa. Aikoinaan ajattelin, että kaksikymmentä matsia ammattilaisena on se yläraja, johon ura saa loppua, mutta nyt tuntuu homma niin hyvältä että mieli on kääntymässä vielä parin lisävuoden puoleen.”

Forssassa on kyllä luvassa erittäin tiukka ottelu. Kaveri ei ole vielä tottunut häviämään ja jos tulee vähänkään samanhenkisellä soturihengellä kehään kuin maanmiehensä Brahim Kamal aikoinaan Salossa, niin hieno matsi on varmasti tarjolla. Mutta sen verran enemmän olen ehtinyt kehässä näkemään ja kokemaan, että eiköhän nuorelle pojalle opeteta muutama uusi konnankoukku ja voitto jää kotikulmaan! Sitä en vaan vielä varmaksi tiedä, että onko kyseessä sitten voitto numero 15 vai 16. Puhetta on ollut, että ottelisin myös kuun alussa yhden ”valmistavan ottelun” sellaisessa isommassa jäähallissa. Managerilta pitäisi asiaan tulla vahvistus päivän-parin sisällä.

Jarkko Putkonen on tähän mennessä ammattilaisena voittanut 14 ottelua, joista puolet ennen täyttä aikaa. Lisäksi listalla on kaksi Englannissa kärsittyä mestaruusottelutappiota MM-listojen Top5-haastajille sekä joulukuinen Salossa oteltu ratkaisematon entistä Euroopan Unionin mestaria György Mizseitä vastaan. Steve Suppan on kahden ammattilaisvuotensa aikana kerännyt tililleen seitsemän voittomerkintää ja Putkosen tavoin yhden ratkaisemattoman.

 

Tapahtuman liput tulevat tällä viikolla myyntiin paikallisissa ennakkomyyntipisteissä ja www.ticketmaster.fi

TIEDOTE