Janne Katajisto ottelee 10.11 – Timo Laineen vastustaja selvillä

Caramelito Promotions -tallia edustava 120-kiloinen Janne Katajisto ottaa Helsingin Jäähallissa 10. marraskuuta mittaa Kroatian 124-kiloisesta Ivica Perkovicista. Kroaatti on voittanut 33 ottelustaan 17. Viime ottelussaan Perkovic hävisi Jarno Rosbergille pisteillä.


Euroopan Unionin arvolistalle hiljattain noussut Katajisto on otellut ammattilaisena 12 kertaa ilman tappioita. Katajisto ura on kovassa nousukiidossa. Vuosi sitten hän nappasi raskaansarjan SM-vyön vyötäisilleen tyrmäämällä Petter Antmanin ja viime ottelussaan Katajisto kukisti pisteillä tunnetun britin Danny Williamsin, joka muistetaan Mike Tysoninkin tyrmääjänä.

Laineelle tiukka vastus

Keskisarjan Suomen mestari Timo Laine, 28, on kovan haasteen edessä kahdeksaneräiseksi kaavaillussa ottelussaan. Viime vuonna kokeneen Kai Kauramäen SM-ottelussa kukistanut Laine saa nyt vastaansa  Puolan kovaiskuisen Sebastian Skrzypczynskin.

Skrzypczynski osoitti vaarallisuutensa viime ottelussaan tyrmäämällä kovalistaisen Tommy Altmannin heti avauserässä. Saksalainen oli hävinnyt edellisistä 19 ottelustaan vain yhden. Puolaianen Skrzypczynski  on nujertanut myös hyvälistaisen maamiehensä Daniel Urbanskin teknisellä tyrmäyksellä.

Tapahtuman pääottelussa Robert Helenius kohtaa Sherman “The Tank” Williamsin Bahamalta. Illassa nähdään myös muun muassa Robertin isän Karl Heleniuksen valmennettavan Fitim Latifin ottelu Norjan voittamatonta Alexander Jacobsenia vastaan, sekä Tanskan ja Norjan parhaimmiston otteluita.

Pääsyliput 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa pidettävään nyrkkeilyiltaan ovat myynnissä osoitteessa www.lippupalvelu.fi. The Nordic Fight Night on mahdollista katsoa myös Viaplayn kautta. Tapahtuman voi ostaa 19,95 eurolla osoitteessa www.viaplay.fi. Illan esiottelut näyttää myös Nelonen pro.