Hollannista jobinpostia – Putkoselle revanssiottelu joulukuulta

Forssan ammattinyrkkeilyillan suunnitelmat kokivat yllätysmuutoksen viikon alussa, kun Hollannista saapui loukkaantumisuutisia. Steve Suppan oli murtanut harjoituksissa kätensä eikä pysty Forssassa kehään nousemaan.

Mutta tummillakin pilvillä on välillä hopeareunus – samanaikaisesti tuli julkisuuteen tieto Vantaan Spring Break -nyrkkeilytapahtuman pääottelun peruuntumisesta Juho Tolppolan keuhkoinfektion johdosta. Tämä tarkoitti sitä, että myös Unkarissa oli tyhjän päälle pudonnut, lujaa harjoitellut nyrkkeilijä vailla ottelua.

Forssan jäähallissa tullaan siis 20.toukokuuta näkemään joulukuisen runsaasti keskustelua herättäneen ratkaisemattoman uusintaotos! Jarkko Putkonen ja György Mizsei ovat valmiina yhdeksänteen eräänsä!

Entinen Euroopan Unionin mestari ja kaksinkertainen EM-haastaja Mizsei ei ole joulukuisen ottelun jälkeen kilpakehässä käynyt ja hänen ottelusaldonsa näyttää edelleen lukemia 24 voittoa, 20 tappiota ja tuo yksi ratkaisematon Salon illasta. Putkonenhan voitti helmikuussa pistein teräväiskuisen georgialaisen Giorgi Gviniashvilin Kankaanpäässä ja jahtaa nyt viidettätoista ammattilaisvoittoaan.

– Tätä ottelua olenkin kaivannut siitä sekunnista asti, kun kehätuomari nosti Salossa kaksi kättä ylös. Mielestäni voitin tuolloinkin, mutta nyt ei saa jättää mitään epäselväksi, tuumii halikkolainen.

– Peruutukset ovat aina harmillisia, mutta eipä mahtavampaa korvaavaa matsia voisi olla. Edellisestä tuloksesta riitti parranpärinää, kaverit tiedetään tasavahvoiksi ja molemmat ovat täydessä tikissä ja huippuvalmistautuneita. Mahtava matsi luvassa, kommentoi puolestaan promoottori Matti Paavilainen.

 

Fight Night Forssa-tapahtuma sisältää yhteensä kolme olympiatyylin ja kolme ammattilaisottelua. Pääottelijoina nähdään paitanyrkkeilyn Forssan oma nouseva lupaus Mico Hakkarainen ja ammattilaisosuudessa kevyen välisarjan ykkösiskijämme Jarkko Putkonen. Tapahtuma Forssan jäähallissa 20. toukokuuta alkaen klo 18:00.

Liput alkaen 25 euroa myynnissä ticketmaster.fi sekä ennakkomyyntipisteet IT-Admina, Autokeidas, Pub Irlannin Setteri ja SEO-Koski. Viimeisiä VIP-pöytiä voi myös promoottorilta tiedustella.

TIEDOTE