Hirvikangas sivuun, debytantti Kärkkäinen astuu tilalle

Turkulaisen monilajiottelija Timo-Juhani Hirvikankaan oli tarkoitus joulun alla urakoida tosissaan niin häkissä kuin kehässäkin. Viime lauantaina ”Tipi” nousikin pitkän tauon jälkeen vapaaotteluhäkkiin Saksan Ruhrissa, mutta pistetappioon päättynyt kamppailu oli Saloon suunnitellulle ammattinyrkkeilymatsille ”kohtalokas”. Tuima taistelu tappiotonta paikallistähteä Khalid Tahaa vastaan jätti nimittäin jälkensä.

Sormivamma tuli ja estää käden saamiseen minkään näköiseen nyrkkiin. Ei siinä paljoa otella, jos ei kättä saa edes matsihanskaan sisälle, toteaa Hirvikangas.

Harmittaa kyllä, hienoa olisi ollut otella melkein kotikaupungissa, mutta nämä on kovia lajeja ja kyllä sen kropassaan saa tuntea. Jalat on myös sen verran ruhjeilla ettei paljoa tanssahdeltaisi. Hyvä kun kävelemään pääsee. Toivottavasti Saloon tulee jatkossakin iltoja ja ensi kerralla mukaan paremmalla onnella!, päättää Hirvikangas.

 

Samuli Kärkkäinen täyttää Tipin saappaat ja debytoi Salossa

samuli-karkkainenEdeltävän ottelun loukkaantumisriskit oli järjestävän tahon toimesta huomioonotettu ja nelinkertainen amatöörien SM-mitalisti, Järvenpään Samuli Kärkkäinen oli valmiina kehään paikan mahdollisesti auetessa. Entisen arvokisamitalisti Jari Grönroosin luotsaama Kärkkäinen on 25-vuotias ja 191-senttinen vasuri, joka tulee ottelemaan alemman raskaansarjan (-90,7 kg) painoluokassa.

Salossa Kärkkäinen kohdannee valko-venäläisen Pavel Baturan, 26. Baturan ammattilaissaldo näyttää yhtä pistetappiota ja yhtä ratkaisematonta. Avausvoitto siis hänelläkin haussa. Otteluparin vahvistaminen on vielä viisumiasioiden ratkeamisen takana.

TIEDOTE, Boxing Road Show