Henri Kekäläiselle korvaava vastustaja Ukrainasta

Alunperin Henri ”Kemin Kivinyrkki” Kekäläisen, 26, piti kohdata No Excuses Fight Nightissa kokenut virolaisottelija Pavel Semjonov. Semjonov kuitenkin luisti Viron ammattinyrkkeilyliiton tuella jo sovitusta ottelusta saatuaan isompipalkkioisen tilaisuuden Kanadaan ja täten eteen nousi tarve uudesta vastustajasta.

Kyseiseksi vastustajaksi on valikoitunut 23-vuotias ukrainalainen Andrii Velykovskiy, joka on ammattilaisena iskenyt 12 kamppailua, niistä kymmenen voitollisesti. Kaksikymppisenä ammattilaiseksi ilman sen merkittävämpiä amatöörimeriittejä siirtynyt Velykovskiy on noussut urallaan kertaalleen maansa mestaruusotteluun, mutta kärsi siinä kuitenkin tappion.

Kova on jo hinku tositoimiin. Talvikauden treenit ovat menneet todella hyvin ja kehässä pitäisi näkyä aimo askeleella entisestään kehittynyt ”Kivinyrkki”, sanailee salilta tavoitettu Kekäläinen.

Vastustaja vaikuttaa varsin passelilta. Taitavanoloinen ja vielä nuori ja tuore kundi. Tulee varmasti voitto mielessä Helsinkiin, mutta erehtyy kun luulee sen saavansa!

No Excuses Fight Night Helsingin Kulttuuritalolla 6.4.2018. Liput www.lippu.fi

TIEDOTE, F4L