Helsinki vs Tukholma: Honka kohtaa ruotsalaisen Albertsin Hartwall Arenalla

Helsinkiläinen Tomi Honka (1-0), joutuu kovaan testiin Hartwall Arenalla toukokuun 27. päivä, kun hän kohtaa toisessa ammattilaisottelussaan ruotsalaisen Marcus Albertsin (4-1 2KO) kuusi eräiseksi kaavaillussa ottelussa. Illan odotetussa pääottelussa Dereck Chisora hakee revanssia Robert Heleniuksesta.
Honka aloitti paidattoman uransa maaliskuun 11. päivä Saksassa pistevoitolla Mateusz Gatekista ja tämä on hänen ensiesiintymisensä paidatta kotiyleisön edessä. Helsinkiläinen voi odottaa Albertsista tiukkaa testiä.

”muotoilen hänen kasvonsa uuteen uskoon”

Kokeneempi tukholmalainen on jo aloittanut henkisen sodankäynnin:

-Tulen hallitsemaan kehätapahtumia aivan kuten Ruotsi aikoinaan hallitsi Suomea. Suosittelen häntä ottamaan pr-kuvat ennen ottelua, sillä muotoilen hänen kasvonsa uuteen uskoon Hartwall Arenalla”, uhosi Alberts.

”toivottavasti kundi pysyy sanojensa takana”

Urallaan kolme suomenmestaruutta sekä pohjoismaiden mestaruuden iskenyt Honka kommentoi seuraavasti:

– Hartwall Arenalla otteleminen on ollut unelmani lapsesta saakka ja nyt se vihdoin toteutuu, ja vieläpä isoimmassa mahdollisessa tapahtumassa! Suomi-Ruotsi -kamppailu saa varmasti yleisön syttymään.

– Kaveri taisi huudellakin, että laittaa mun ”baby facen” uuteen uskoon. Olen kiertänyt paljon maailmalla ja ollut monissa kovissä kehissä, ja toistaiseksi kasvot on vielä pysynyt aika ehjänä. Kova uhkaus kaverilta! En oikeastaan viitsi edes noteerata tuota heittoa muuten kuin, että toivottavasti kundi pysyy sanojensa takana, niin saadaan kunnon sota aikaiseksi!

Hongan ja Albertsin alemman raskaansarjan ottelu on ensimmäinen vahvistettu Helenius-Chisora -illan esiottelu. Illan muut otteluparit tullaan julkaisemaan lähiaikoina.

Illan liput ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.fi sekä numerossa 0600 10 800.

TIEDOTE