Helenius kohtaa Sherman “The Tank” Williamsin

Raskaansarjan ammattinyrkkeilijätähti Robert Helenius, 29, kohtaa bahamalaisen Sherman “The Tank” Williamsin, 40, paluuottelussaan 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa. Helenius on voittanut kaikki 17 ammattilaisotteluaan ja niistä 11 tyrmäyksellä.  Williams puolestaan on iskenyt 35 voittoa, kaksi ratkaisematonta ja kärsinyt 11 tappiota.

– Sopimukset on tehty ja ”Tankki” on tulossa Suomeen! Tästä tulee kova testi Robertille paluuotteluun. Williams on kokenut, kova ja vahva, mutta jos Robert haluaa tehdä vaikutuksen maailmantasolla, niin hänen pitää nujertaa kenet tahansa, tapahtuman promoottori Nisse Sauerland kertoo.

Bahamalla syntynyt ja Yhdysvalloissa asuva Williams on rankattu WBO-liiton maailmanlistalla sijalle 10. Hän on kohdannut todellisia huippunimiä, kuten Evander Holyfieldin, Ruslan Chagaevin ja Manuel Charrin. Viime ottelussaan Williams kukisti kovalistaisen Chauncy Welliverin pisteillä 12-eräisessä titteliottelussa.

Kaksimetristä Heleniusta parikymmentä senttiä lyhyempi Williams saapuu Suomeen hyvillä mielin ja aikeinaan jyrätä suomalainen.

– Odotan jo kukistavani Heleniuksen hänen omien kannattajiensa edessä. Tästä tulee Davidin ja Goliathin taistelu. Minä olen David, todellinen taistelija. Lyhyempi ottelija taistelemassa isoa pitkää jättiläistä vastaan. Mitä isompi jättiläinen, sitä korkeammalta hän tippuu, Williams ennustaa.

– Haluan kiittää jumalaa tästä mahdollisuudesta. Olen todellinen taistelija. Koko elämäni olen ollut vahva ja voimakas, siksi kehänimeni on ”Tankki”. Helenius on hyvä ottelija ja hänellä on kunnioitukseni. Tästä tulee ottelu, jonka fanit tulevat muistamaan, Williams jatkaa.

Helenius palaa kehään vajaan vuoden sairaslomalta itsevarmana.

– Williams on useissa otteluissaan osoittanut olevansa vahva nyrkkeilijä, mutta Helsingissä hän ei tule voittamaan. Olen pidempi, vahvempi ja parempi. ”Tankki”  tuhoutuu Helsingissä 10. marraskuuta, Helenius sanoo.

Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa Lippupalvelu.Fi ja Lippupalveluissa kautta maan. Heleniuksen ottelu näytetään televisiossa ainoastaan Viasatilta maksullisena lähetyksenä. Esiotteluita näyttää myös Nelonen Pro -kanava.