Heleniuksen kuntokuuri puree: ”Toukokuussa kehään nousee Robert 2.0.”

Dereck Chisoran kohtaamiseen valmistautuva Robert Helenius (24-1 15KO) tapasi median edustajia tänään Ruskeasuon liikuntahallilla, Helsingissä. 33-vuotias porvoolainen on harjoitellut kamppailuun erittäin lujaa ja se näkyy myös miehestä päällepäin.

– Valmistautuminen on sujunut erinomaisesti. Olemme oppineet virheistämme ja panostaneet erityisesti kestävyysharjoitteluun ja tietenkin sparraamiseen. Voimaharjoittelun osalta olemme tehneet lähinnä ylläpitävää treeniä. Kuntokuuri on tehonnut hyvin, sillä paino on tullut alas jo yli kahdeksan kiloa. Emme jätä yhtään kiveä kääntämättä. Toukokuussa kehään nousee Robert 2.0., kertoi rento ja hyväntuulinen Helenius.

”Aion antaa hänelle kehässä tasan kaksi vaihtoehtoa: oikean ja vasemman”

– En usko, että Chisora on juurikaan muuttunut vuosien varrella; hän tulee säälimättömästi päälle lyöden koukkuja, ja hän pystyy tekemään sitä kaksitoista erää. Se sopii minulle mainiosti. Aion antaa hänelle kehässä tasan kaksi vaihtoehtoa: oikean ja vasemman, jatkoi itsevarma porvoolainen.

Illan vahvistetuissa esiotteluissa helsinkiläinen Tomi Honka (1-0) kohtaa ruotsalaisen Marcus Albertsin (4-1 2KO) alemman raskaansarjan kuusieräisessä ottelussa. Myös nuorten MM-pronssimitalisti Matti Koota esiintyy illassa. Illan loput esiottelut sekä Kootan vastustaja julkaistaan piakkoin.

Liput Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran uusintaotteluun ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.fi sekä numerossa 0600 10 800.

TIEDOTE, Sauerland