Heleniuksen harjoitusleiri ohi

Robert Helenius ja hänen tallitoverinsa, WBO-liiton alemman raskaansarjan maailmanmestari Marco Huck ovat lopettaneet yhteisen harjoitusleirinsä Neuruppissa, Saksassa. Huck puolustaa MM-titteliään tulevana lauantaina Saksasssa ja Helenius kohtaa Sherman ”The Tank” Williamsin 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa.

Jo 12 kertaa MM-kehässä esiintynyt Huck ei odota Heleniuksen saavan heppoista paluuottelua.

– On hienoa että Robert on toipunut vammoistaan. Hänellä on tulossa kova ottelu Sherman Williamsia, jota ei turhaan kutsuta ”Tankiksi”. Tiedän Robertin olevan loistavassa kunnossa, Huck paljastaa.

– Onnea Robertille ja toivon, että hän tuhoaa ”Tankin”, Huck sanoo.

Kaikki 17 ammattilaisotteluaan voittanut Helenius sanoo kaiken menneen nappiin harjoitusleirillä.  Ennen Suomeen saapumistaan Helenius jatkaa vielä otteluharjoituksia Berliinissä.

– Neuruppin harjoitusleiri oli mahtava. Leirillä olivat vain minä, Marco Huck ja meidän harjoitusvastustamme. Meillä oli siellä kiivaita harjoituksia, eikä juuri mitään muuta tekemistä, mikä on hyvä, Helenius sanoo.

– Kehityn päivä päivältä ja tulen olemaan täydellisessä kunnossa ”Tankin” kohtaamiseen!

Pääsyliput 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa pidettävään nyrkkeilyiltaan ovat myynnissä osoitteessa www.lippupalvelu.fi. The Nordic Fight Night on mahdollista katsoa myös Viaplayn kautta. Tapahtuman voi ostaa 19,95 eurolla osoitteessa www.viaplay.fi. Illan esiottelut näyttää myös Nelonen pro.