Hartwallin esiotteluiden kotikulman nimet selvillä

Vuoden suurimman ammattinyrkkeilytapahtuman ALL IN Fight Night -illan esiottelijat on julkaistu. Debytantti Oskari Metzin lisäksi kehään nousevat Jesse Jouhki, Dimitri Faltin sekä yleisön suosikki tamperelais-kuubalainen Dayron Lester. ALL IN -ilta otellaan 17.12. Hartwall Arenalla, Helsingissä

Kolmen viikon kuluttua Hartwall Arenalla nähdään Suomen kirkkaimpien ammattinyrkkeilytähtien lisäksi neljä esiottelua.

– Olen hakenut esiotteluihin hyväotteisia ja vauhdikkaita ottelupareja. Haluan yleisön pääsevän tunnelmaan mukaan heti illan alusta, joten esiotteluissa nähdään kunnon haastajat, kertoo illan matchmaker Pekka Mäki.

Thainyrkkeilijänä tunnettu Oskari Metz ottelee ALL IN -illassa debyyttiottelunsa ammattinyrkkeilijänä. Pekka Mäki kuvailee Oskaria lyhyesti: ”Luunkova! Olen varma, että yleisö pitää Oskarin tavasta otella. Odotan tätä ottelua itsekin mielenkiinolla”.

Jesse Jouhki kärsi edellisessä ottelussaan tappion tärykalvon puhjettua. Tässä illassa olisi tarkoitus päästä takaisin voittojen tielle. Jessessä on ainesta vaikka mihin, hän on teknisesti taitava ja uskon, että hänestä kuullaan vielä kauan, kommentoi Mäki.

Meksikolaissyntyisen Ricardo Moralesin oli tarkoitus nousta kehään, mutta miehen nenä murtui kovissa sparreissa. Moralesin tilalle on nostettu Dimitri Faltin, joka on treenannut Niklas Räsäsen sparriparina ja on siksi valmis nopeaankin komenukseen.

Dimitri Faltin tosi sitkeä, ilkeä vastustaja melkein kenelle tahansa. Tottunut sparraamaan kovaa Räsäsen ja kumppaneiden kanssa ja siksi täysin valmis ottelemaan, kertoo Mäki.

Neljäntenä esiottelijana nähdään yleisön suosikki, kuubalaisen nyrkkeilykoulun kasvatti Dayron Lester.

– Lesterillä on ansiokas tausta amatööripuolen otteluista. Kuubalaiseen tyyliin, hänen ottelunsa ovat viihdyttäviä, ne ovat show’ta, joka saa nyrkkeilyn näyttämään helpolta. Hän on kovanyrkkinen iskijä ja paikalla oleva yleisö saa varmasti nähdä kunnon ottelun, sanoo Pekka Mäki

TIEDOTE, Dominus Boxing Group