Härmän esiottelukortti valmis

Härmä Boxing Night #homecoming -ammattinyrkkeilyillan tarjonnan täydentää kolme kansainvälistä kehäkamppailua, joista kukin on suunniteltu kuuden erän mittaiseksi. Ennakolta esi-illan rajuin kehätaistelu on luvassa 33-vuotiaan salolaisen sotilaspoliisi Jarkko Putkosen ja italialais-tunisialaisen Mohamed Khalladin välillä. Putkonen kärsi tuoreimmassa ottelussaan erittäin niukan yhden pisteen tappion entiselle EU-mestari György Miszeille ja pyrkii nyt takaisin voittokantaan Power Parkin kehässä. Tappioon ei olekaan varaa, koska seuraava ottelu odottaa jo joulukuun alussa kotikaupungissa, jossa Putkonen tähdittää pääottelijana perinteistä pikkojoulutapahtumaa.

Lauantainen vastustaja Mohamed Khalladi on otellut ammattilaisena viisitoista kertaa. Tuloksena kahdeksan voittoa ja seitsemän pistetappiota. Aggressiivisen avoimesti otteleva, voimalyönteihin keskittyvä Khalladi on tyrmännyt kunnioitettavan enemmistön voitetuista vastustajistaan eikä itse ole siis koskaan hävinnyt ennen täyttä aikaa. Iskuvoima ja iskunkestävyys ovatkin Genovan miehen valtit, joihin Jarkon on vastattava niin tarkkuudella, nyrkkeilytaidolla kuin luonteen kovuudellakin. Tällöin varsinaissuomalaisen yhdeksännestätoista paidattomasta kamppailusta voi palkkiona olla se 15. voitto.

 

Matkalla Haapojan manttelinperijäksi?

Viime vuoden lopussa ammattilaisdebyyttinsä iskenyt järvenpääläinen Samuli Kärkkäinen on esittänyt yleisöystävällisiä ja mallikkaasti kehittyviä kehäotteita tähän mennessä neljän voitollisen kamppailun verran. Lupaava 90-kiloinen vasuri kohtaa tällä kertaa vahvarakenteisen valkovenäläisen Aleh Zablotskin. Keväällä Porin illassa esiintynyt minskiläinen metsästää vielä ensimmäistä ammattilaisvoittoaan, mutta ei ole Kärkkäiselle mikään löysin rantein otettava välipalavastustaja. Sen tuo pistetappioon päättynyt Porin kamppailu islantilais-gambialaista Mustapha Jobia vastaan jo suomalaisyleisölle osoitti.

 

Häjyn valmentajan uusi kyky myös mukana

Brittiläistä nyrkkeilyosaamista ja -voitontahtoa illassa edustaa valmantajaguru Cj Husseinin
keskisarjan lupaus Davis Pagan. 26-vuotiaan Paganin ottelusaldoon sisältyy tähän mennessä viisi voittoa ja yksi uusintaottelussa paikattu takaisku. Pagania vastaan asettuu puolestaan jo yli neljänkymmenen ammattilaisottelun kokemuksen omaava valkovenäläinen Andrei Dolhozhyieu.

TIEDOTE