Haapojan vastus selvillä

Entinen ja toiveiden mukaisesti myös tuleva alemman raskaansarjan EU-mestari Juho Haapoja kohtaa 3.3. Oulussa slovakkinyrkkeilijä Kristof Demendin. 24-vuotias Demendi on otellut ammattilaisena 15 kertaa, joista voittanut kymmenen. Lisäksi takana on kaksi ratkaisematonta, pistetappiot Italiassa ja Kanadassa sekä tuoreimmasta ottelusta ns. mitätöity tulos heti alkuun sattuneen päiden yhteenkolauksen ja liian vakavan haavan takia.

Juuri sopivanlainen vastustaja löytyi ajatellen sitä tulevaa EU-ottelua. Kaverilla ei ole takana keskeytystappioita, joten eriä saa varmasti alle ja tyylillisestikin on samanlainen jabin takana otteleva etäisyysnyrkkeilijä kuin sitten mestaruusottelun vastustaja Bruzzesekin tulee olemaan, toteaa Haapoja.

Eilen Roomassa suoritetussa Haapoja-Bruzzese -ottelun palkkiohuutokaupassa suurimman tarjouksen teki Pekka Mäen toiminimi Mäki Boxing. Juho Haapojaa edusti tilaisuudessa Petri Paimanderin tarjous, joka jäi kakkoseksi ennen italialaisen OPI2000-promootioyhtiön kirjekuorta. Mäki Boxingin tarjous oli suuruudeltaan 40 165 euroa muiden promoottoriehdokkaiden tyydyttyä kolmosella alkaviin summiin.

Turvatarkastuksen portille sain asiasta soiton, että Pekka oli ottelusta eniten rahaa uskaltautunut tarjoamaan – olihan se itselleni yllätys, mutta hintalappuun olemme tyytyväisiä ja kiva nähdä, että uskoa meikäläisen vetovoimaan löytyy eteläisestäkin Suomesta. Nyt odotellaan sitten tietoa tarkasta ottelupäivämäärästä ja -paikasta, jatkaa eilen Englantiin kolmen viikon rankkaan leiritykseen matkustanut ”Häjy”.

 

Esi-iltaan vahvistettu kaksi kotimaista lisäottelijaa

Illassa nähdään myös nuoret nousevat ammattinyrkkeilykyvyt Lassi Seppälä ja Jarkko Ojapalo eli kehässä on yhteensä viiden amatöörien mestaruuden verran nyrkkeilytaitoa. Käsivamman takia liki vuoden tauolla ollut Seppälä hakee kuudetta ammattilaisvoittoaan ja Ojapalo nousee paidattomaan kehään toista kertaa debytoituaan Salon joulukun illassa.

Vastustajat tulevat samasta slovakialaistallista kuin Demendikin. Seppälä kohtaa 23-vuotiaan Csaba Bölcskein (7-13-1) ja Ojapalo Gergely Birön (2-3).

 

”Kuningas Kruunataan Pohjolassa” Oulun Urheilutalolla 3.3.2017. Ovet aukeavat klo 18:00. Liput www.lippu.fi

TIEDOTE, Boxing Roadshow