Haapoja ”Odotan rajua iskujenvaihtoa”

Barona Areenalla Espoossa on 9. maaliskuuta odotettavissa vauhdikas tahtojen taisto, kun “Härmän Häjy” Juho Haapoja ja georgialainen Levan Jomardashvili ottavat yhteen kuusieräiseksi kaavaillussa alemman raskaansarjan (90,7 kg) ammattinyrkkeilyottelussa.

Molemmat miehet ovat rankattuina Euroopan Nyrkkeilyliiton arvolistoilla ja tunnettuja hyökkäävistä ottelutyyleistään.

– Odotan rajua iskujenvaihtoa. Kaveria ei voi todellakaan aliarvioida, Haapoja sanoo.

Haapoja on entinen Euroopan Unionin mestari ja Euroopan mestaruudesta hän nyrkkeili joulukuussa tappiollisesti. Mikäli ylihärmäläinen kukistaa Jomardashvilin Barona Areenalla, niin hänelle on kaavailtu loppukeväälle todellista huippuottelua.

– Entistä MM-haastajaa ja Euroopan mestaria mulle on lupailtu vastaan. Se antaa hurjasti motivaatiota. Olen valmis uuteen nousuun, Haapoja ilmoittaa.

Promoottori Kalle Keskisen mukaan tapahtuman liput ovat menneet hyvin kaupaksi Lippupisteissä.

– Lipunmyynti sai hyvin piikin, kun julkaisimme viime viikolla että Häjyllä on kovaa tälläävä vastustaja Barona Areenalla. Lisäksihän meillä on todella kovatasoinen pääottelu luvassa, Kalle Keskinen Loud`n Live Promotionista sanoo.

Prince” Edis Tatli haastaa Barona Areenalla 12-eräisessä WBA-liiton Intercontinental mestaruusottelussa mestari Felix Loran. Suomalaisista kehässä nähdään myös Eemeli Katajisto, Niko Jokinen ja Fitim Latifi. Tapahtuman järjestää Loud`n Live Promotions Oy.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa WWW.LIPPU.FI. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.