Gonzalo Basile varma voitostaan

Raskaansarjan suomalainen tähti Robert Helenius saa joulukuussa vastaansa kokeneen argentiinalaisen Gonzalo Basilen Hartwall Arenan ALL IN Fight Night -illassa. Viiden lapsen isä lupaa tylyä kyytiä ahvenmaalaiselle ja katsojille loistavan ottelun. Mies ei lennä Suomeen asti turistiksi, vaan haluaa nyrkkeillä voitosta tosissaan.

Nelikymppinen Gonzalo Basile ei kuvia kumarra. Hän lähtee joulukuiseen otteluunsa Robert Heleniusta vastaan tyrmäysvoitto mielessään. Mies kehuu kotiseutuaan Parque Patriciota sen verran kauniiksi, ettei Helsinkiin tarvitse tulla maisemia katselemaan. Kaamoksen keskelle saapuu erittäin motivoitunut nyrkkeilijä

– Olen sen verran kokenut ottelija, etten lennä maapallon toiselle puolen vain turistiksi! Tiedän, mitä minun pitää tehdä kehässä voittaakseni, ja sen yleisö tulee myös näkemään: kunnon ottelun, puhisee Basile. Hän kertoo olevansa vahvassa kunnossa ja varma voitostaan.

– Vaikeimmiksi olettamani ottelut ovat olleet minulle yleensä helppoja, siksi lähden Heleniusta vastaan luottavaisena. En lähde mainostamaan omia vahvuuksiani tai heikkouksiani, ne näette sitten kehässä! Tarjoamme Heleniuksen kanssa katsojille viihdyttävän matsin, Basile lupaa.

Robert Helenius (23 (14KOs)- 1 (1 KO) – 0) vs Gonzalo Basile (68 (31KOs)-11 (7 KOs) – 0)

ALL IN Fight Night -nyrkkeilyilta tarjoaa kovatasoisen tapahtuman suomalaisen nyrkkeilyn ystäville, kun samana iltana kehään nousevat nyrkkeilyn valovoimaisimmat tähdet Eva Wahlström, Robert Helenius, Edis Tatli ja Niklas Räsänen. Nyrkkeilyilta otellaan lauantaina 17. joulukuuta Hartwall Arenalla Helsingissä.
Liput: lippu.fi

TIEDOTE, Dominus boxing group