Eva Wahlström tähdittää nyrkkeilyiltaa Töölön Kisahallissa

Eva Wahlström helsinkiWBC-liiton ylemmän höyhensarjan hallitseva maailmanmestari Eva Wahlström nousee seuraavan kerran kehään 21.11.2015 Töölön Kisahallissa käytävässä ammattilaisnyrkkeilyillassa. Ringside Fight Night -illan esiotteluissa nähdään mm. Nordeen Toure, Jesse Jouhki sekä Olavi Hagert. Nyrkkeilyilta on samalla Ringside Gymin uudistuneen toiminnan avajaistapahtuma.

Hallitseva maailmanmestari Eva Wahlström valmistautuu puolustamaan titteliään ottelemalla Ringside Fight Night –nyrkkeilyillan tähtenä ja pääottelijana. Kahdeksaneräisen ottelun vastustaja selviää myöhemmin. Kovaiskuisena nyrkkeilijänä mainetta saavuttanut Nordeen ”Ukunta” Toure (4-1-0) osoitti edellisessä ottelussaan olevansa valmis nyrkkeilemään myös monieräisiä nyrkkeilyotteluita. Illan ottelu on kaavailtu kahdeksaneräiseksi.

Nuorelle Jesse Jouhkille (2-0-0) Ringside Fight Night -illan kevyensarjan 6-eräinen ottelu on miehen ensimmäinen kotiyleisön edessä. Lisäksi kehään nousee välisarjan ottelussa Olavi Hagert (2-0-0), jonka ottelu on myös kaavailtu 6-eräiseksi. Illan aikana nähdään yhteensä kahdeksan ottelua. Tapahtuma on ensimmäinen Ringside Fight Night –tapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Ringsidegym ry. Pekka Mäki odottaa illasta viihtyisää nyrkkeilykavalkaadia, joka saa pikkujoulua viettävät ihmiset liikkeelle.

– Aktiivisen seuramme joukot ovat vakaasti siirtymässä tapahtumajärjestämiseen. Toivomme, että tulevilla tapahtumilla olevan merkitystä salillamme harjoittelevien nuorukaisten tulevaisuudennäkymiin nyrkkeilyssä. On hienoa, että nuoret näkevät esikuviensa ottelevan ja samalla ymmärtävät heillä olevan mahdollisuudet edetä nyrkkeilyssä niin amatöörinä kuin ammattilaisena, kertoo Pekka Mäki Ringside Gymin tulevaisuuden suunnitelmista.

Ringside Fight Night -ilta on samalla helsinkiläisen Ringside Gym -nyrkkeilysalin uudistuneen toiminnan avajaistilaisuus. Salilla harjoittelevat sekä olympiatyylin että ammattilaisnyrkkeilijät. Päävalmentaja on Pekka Mäki.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 21.10.2015 lippu.fi –palvelussa.

www.ringsidegym.fi

Lisätietoja:

Pekka Mäki, valmentaja, nyrkkeilymanagerointi, puh. +358 40 568 9939, sähköposti: pekka@ringsidegym.fi tai press@p3boxing.com