Enbomin ja Lesterin vastustajat selvillä

dayron lesterRobert Heleniuksen ja Johann Duhaupas’n tähdittämän nyrkkeilytapahtuman esiottelut ovat täsmentyneet kahden ottelun verran. Team Nordic Nightmarea edustavat Sami Enbom ja Dayron Lester Jimenez esiintyvät kotikehäläisinä Hartwall Arenan illassa.

Edellisessä ottelussaan joulukuussa Lester viihdytti yleisöä saapumalla kehään joulupukiksi pukeutuneena suklaata jakaen. Viihdyttäminen jatkui kehässä, kun Lester otti ylivoimaisen voiton liettualaisnyrkkeilijästä. Seuraavaksi kuubalaislähtöinen nyrkkeilijä saa vastaansa Georgian Zura Mekereshvilin. Nuori georgialainen on voittanut 17 ottelustaan 14.

”Näyttävä ottelu on tulossa sillä Mekereshvili tulee päälle eikä yritä juosta karkuun. Dayron valmistautuu Tampereella, jossa sparrivastustajana on muun muassa Enbom. Dayronin tavoitteena on päästä titteliotteluun, mutta se vaatii muutaman kamppailun alle ja nousun haastajalistoille”, sanoo manageri Karl Helenius.

Lahdessa asuva 28-vuotias Enbom on ammattilaisena iskenyt puhtaan 10-0 –sarjan ja on noussut EU-mestarin haastajalistalla sijalle 26. Päätähtäimenä hänellä on nousta tämän vuoden aikana varsinaisen EM-haastajalistan kärkikymmenikköön. Seuraavaksi Enbom saa vastaansa Unkarin Daniel Regin, jolla on tilillään 40 ammattilaisottelusta 27 voittoa. Unkarilainen voitti joulukuussa 2013 maansa raskaan keskisarjan (79,4kg) mestaruuden

 

TIEDOTE, Live n’ Loud